Podstawowy angielski na 90% Więc teraz to już będzie tylko z górki...
EU07 to neiźle Ci poszło... a słyszłam że matura z angola była zabujczo prosta... to prawda ?
To prawda. Sytuacje były bardzo łatwe, więcej problemów było z opisem obrazka, bo były dziwne jakieś. Ale za obrazek było mało punktów, więc olewając go (jak ja częściowo) i tak można było uzyskać dobry wynik w %.
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
Exstra że dobrze Wam poszło! Zreszta w tym roku albo młodzież <nie dzieci> zaczęła sie uczyć ,albo minister edukacji nie mógł znieśc słabych wyników młodzieży<nie dzieci> w nauc i zrobili łatwą maturę,łatwy sprawdzian 6kl. Ciekawe czy tetst gimnazjalny tez taki prosty będzie?
Ja z polskiego ustnego mam taki wyższy- średni wynik (17 punktów na 20).
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 20 Kwi, 2005 19:56
z rozszerzonego anglika jedynie 80% ale nie nażekam spodziewałem sie mniej :>
zdawałem sobie sprawe ze robie błędu gramatyczne i leksykalne ale nie było czasu by poprawiać, komisja szybko notowała ....
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 21 Kwi, 2005 13:32
Gabra napisał/a:
Nie podlizuj sie ;p
ona ma 16 lat,a nie 18 ==" ==" =='' ==""""
Rocznikowo ma się przewaznie 19 piszac/zdajac.
Ano... dobrze "mojemu" maturzyscie poszla, heh. Znajomym tez. Ponoc zdai.