Wysłany: Sob 16 Kwi, 2005 23:27 Re: Moje Nowe Nagranie Z Wokalem
Sajmon napisał/a:
Zanim przejdę do linka, troche historii.
Ten utwór stworzyłem w czasie 3 dni. To byly 3 ostatnie dni związku z dziewczyną. Pokłuciliśmy sie, a ja czulem ze to juz koniec. Nie chcialem tego. Chodzilem przybity. No i moje przemyslenia dały ten utwór. Tekst napisalem tez, ale poetą nie jestem, dlatego starałem sie zeby moje emocje byly w melodii. Nie wiem czy to mi sie udało. Sprawdzcie sami i oceńcie. Wokal standardowo daje Patrick. Ja jestem autorem wszystkiego i głównym producentem i nagraniowcem .
Ps. do modów. Proponuje usunąć ten przyklejony temat - nagrania sajmona. Tylko zanieczyszcza forum. A i tak częśc linków tam juz nie dziala
Wow stary "niezły hardkor"
Piosenka ogólnie zarąbista.
Słowa fajne i takie głebokie
Muza też fajna.
I co najważniejsze masz dobry i fajny głos
Jak stworzysz nową to daj linka
Albo jak możesz daj liny do swoich innych nagrań
Pozdro
Wysłany: Wto 19 Kwi, 2005 09:49 Re: Moje Nowe Nagranie Z Wokalem
codi napisał/a:
Sajmon napisał/a:
Zanim przejdę do linka, troche historii.
Ten utwór stworzyłem w czasie 3 dni. To byly 3 ostatnie dni związku z dziewczyną. Pokłuciliśmy sie, a ja czulem ze to juz koniec. Nie chcialem tego. Chodzilem przybity. No i moje przemyslenia dały ten utwór. Tekst napisalem tez, ale poetą nie jestem, dlatego starałem sie zeby moje emocje byly w melodii. Nie wiem czy to mi sie udało. Sprawdzcie sami i oceńcie. Wokal standardowo daje Patrick. Ja jestem autorem wszystkiego i głównym producentem i nagraniowcem .
Ps. do modów. Proponuje usunąć ten przyklejony temat - nagrania sajmona. Tylko zanieczyszcza forum. A i tak częśc linków tam juz nie dziala
Wow stary "niezły hardkor"
Piosenka ogólnie zarąbista.
Słowa fajne i takie głebokie
Muza też fajna.
I co najważniejsze masz dobry i fajny głos
Jak stworzysz nową to daj linka
Albo jak możesz daj liny do swoich innych nagrań