| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
imprezy :)
Autor Wiadomość
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 16 Kwi, 2005 12:49   

Bleee nie zamierzam isc na zadna w trakcie mojego zycia
;]
Przejdź na dół
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sob 16 Kwi, 2005 13:15   Re: imprezy :) Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty_girl napisał/a:
no wiec jaki rodzaj imprez najbardziej lubicie?

*jakas duza dyskoteka, z dobrym dj, duzo ludzi itd (np. protector, dolmel i tego typu..)
*jakas mniejsza dyskoteka Smile
*dyskoteki szkolne
*imprezki w domu
*jakies koncerty w klubach rockowych, punkowych itd

Mhm ... ja jestem takie stworzonko co ... lubi wlasciwie wszystko :>

duze dyskoteki ... mniejsze ... imprezy w domu jakies klubiki ... koncerty ... puby czy zwykle Mhm ... ' posiadówki ' lubiem :> kazda impreza ma swoj klimat wiec wiec :>

A tego co dos zkolnych to tez mozna sie fajnie bawic ... teoretycznie ale w praktyce to roznie wychodzi biggrin
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 16 Kwi, 2005 13:25   

ja jestem za jakiś skakaniem w klubach gdzie leci punk/rock/metal... dyskoteki techno mi nie odpowiadają... pełno ekhm wymalowanych na całej twarzy i chodzących co 10 minut do kibli =/ tak wygląda to w naszym pieknym mieście, acha i potem jeszcze się ma szanse pozbyt całkiem darmowo nerki
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sob 16 Kwi, 2005 13:26   Re: imprezy :) Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty_girl napisał/a:
no wiec jaki rodzaj imprez najbardziej lubicie?

*jakas duza dyskoteka, z dobrym dj, duzo ludzi itd (np. protector, dolmel i tego typu..)
*jakas mniejsza dyskoteka Smile
*dyskoteki szkolne
*imprezki w domu
*jakies koncerty w klubach rockowych, punkowych itd

njabardziej lubie 'jakies koncerty w klubach rockowych, punkowych itp.' oraz 'imprezki w domu'.
Jeśli nie ma tego pierwszego przez dłuzszy czas to zaczynam świrować Wink
na szczęście, najbaższa 29 kwietnia : >

na dyskoteki szkolne nie chodze od eee 5 klasy pdst.? w kolo techno, az sie zygac chce, mozna posluchac, ale bez przesady zeby caly czas, a w pdst. puszczlai tez takie taneczne kawałki, klubowe i disko i sie dalo strzymac.
mniejsza dyskoteka? u nas takie cus nie isteniej
duza dyskoteka? nawet jakbym chciala to mnie starsi do (takie przykladowej) Piramidy nie puszczą
no

Numer Gadu-Gadu
2891618
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 16 Kwi, 2005 16:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no widzisz a w moim miescie sa same male.. i to takie ze nie warto isc, czasami tylko jak nie mialam okazji pojechac np do wrocka to szlysmy tam z kumpela bo i tak mamy wjazd za darmo.. a tak to do normalnej dyskoteki mam najbliej do wrocka.. 70 km, jakos protek i sfinks sa tez ok tylu..
Powrót do góry
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Nie 17 Kwi, 2005 13:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

noi jeszcze zapomnialam
lubie imprezy na świeżym powietrzu
przedewszystkim

Numer Gadu-Gadu
2891618
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 17 Kwi, 2005 14:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W domu z grupka dobrych przyjaciol albo w jakis lokalu.
Tloku nie cierpie wiec koncerty msze dyskoteki odpadaja Razz

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8240066
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 17 Kwi, 2005 15:01   

No tak popieram Wierzbę imprezy na świeżym powietrzu =] do domowych nic nie mam, mogą być, ale jednak najlepsze na świeżym powietrzu i koncerty =), a do Kasi muszę się kiedyś wybrać jak będą fundusze no i jedna osoba się nie dowie =/
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 17 Kwi, 2005 15:21   

Nie ma jak domowa imprezka Smile najlepiej jakas prywatka taka w duzej chacie Smile zaczepiscie i milo zawsze jest.
Lubie tez male dyskoteki hm... no ale nie takie strasznie male i nawet mogą byc szkolne ale zalezy jake niektore sa badziewne a szczegolnie z nasza klasa:/
Powrót do góry
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 17 Kwi, 2005 15:25   

Fajnuśkie sa imprezki na wolnym powietrzu, dyski w jakimś fajnym klubie i dyskoteki szkolne nawet czasem są fajne, tak jak ostatnio Smile
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Nie 17 Kwi, 2005 15:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja wole wieksze dyskoteki, a jescze bardziej te do bialego rana (6-7).. duzo ludzi fajne swiatla... jescze pare rzeczy i mozna sie bawic:d
Powrót do góry
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Nie 17 Kwi, 2005 16:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

elfkaNenar napisał/a:
No tak popieram Wierzbę imprezy na świeżym powietrzu =] do domowych nic nie mam, mogą być, ale jednak najlepsze na świeżym powietrzu i koncerty =), a do Kasi muszę się kiedyś wybrać jak będą fundusze no i jedna osoba się nie dowie =/

tak
musisz = )
szczególnie zę teraz ciueplutko i wogole

Numer Gadu-Gadu
2891618
Holy Knight Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 18 Kwi, 2005 01:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty_girl napisał/a:
ja wole wieksze dyskoteki, a jescze bardziej te do bialego rana (6-7).. duzo ludzi fajne swiatla... jescze pare rzeczy i mozna sie bawic:d

Polecam nocne strzelanie na poligonie pod żaganiem tak samo się smierdzi potem jest obolałym i ma ubytek w słuchu , a fajne światła to tez są tyle że flar oświetlajacych przedpole i serii pocisków zapajajacych ZU-23 Twisted Evil
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2770494
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 18 Kwi, 2005 08:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja wole małe dyskoteki:)

Numer Gadu-Gadu
7060479
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pon 18 Kwi, 2005 15:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Holy Knight napisał/a:
nasty_girl napisał/a:

Polecam nocne strzelanie na poligonie pod żaganiem tak samo się smierdzi potem jest obolałym i ma ubytek w słuchu , a fajne światła to tez są tyle że flar oświetlajacych przedpole i serii pocisków zapajajacych ZU-23 Twisted Evil

ROTFL !! prosze nie mowic mi o Poligonach ... Heh

pod Zaganiem ? Mmmhm bylam tam z bratem chibaa biggrin <loL>
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Strona 2 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu