| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
pierwszy pocałunek?
Autor Wiadomość
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 01 Lut, 2005 16:54   

Tenchion napisał/a:
masz za swoje Razz (Fuma... karma dla kotów... sniff.... sniff.....)

To bylo tak dla jaj,luz biggrin nie złosciłam sie na ciebie ;p lol co za offtop ;d
Przejdź na dół
paulinka-blondynka Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 09 Kwi, 2005 15:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a najgorsze jest jak jest butelka na cąłowanie i wtedy pocałunek traci sens...ja nigdy nie gram w to Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
1945616
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 09 Kwi, 2005 15:21   

Cytat:
wtedy pocałunek traci sens

ta zabawa wogule jest bez sensu bo pocałunek jest z przymusu =\
Powrót do góry
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 10 Kwi, 2005 11:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ta.... fandzolicie, skoro to pocałunek z przymusu to kto was zmusza do gry ? Przystępujecie do niej z własnej woli więc godzicie się na jej zasady i cele...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Nokia Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 12 Kwi, 2005 17:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pierwszy pocałunek nie jest niczym niezwykłym.
Zawsze chciałam zeby była to kosmiczna chwila itd.. ale tak jakos wyszło..głupio Dlatego uważam, że nie pocałunek sam w sobie moze być "niezwykły" jeśli całujesz sie z 'niezwykłą' osobą.I wtedy nie wazne, czy to Twoj pierwszy czy 54.. po prostu..
Powrót do góry
Lavile Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 13 Kwi, 2005 21:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

1. Na mnie jeszcze czas nie przyszedl xD (mimo, ze mam 17 lat, a to chyba w Polsce normalne nie jest juz xD-jak dziewczyny zachodza w ciaze majac 14 lat :/)

2. Gra w butelke-nie gralam i znajac siebie-nie bede biggrin Pamietam jak w 6 czy 5 klasie moi znajomi z klasy grali w butelke i moja kumpela tak pocalowala kumpla (a raczej zaslinila xD), blee xD

nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Czw 14 Kwi, 2005 21:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie lubie grac w butelke.. a pierwszy pocalunek.. dawno byl, w kazdym razie jakos szczegolnie nie utkwil mi w pamieci.. co innego pierwszy pocalunek z facetem z ktorym teraz ejstem Smile
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Czw 14 Kwi, 2005 21:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

paulinka-blondynka napisał/a:
a najgorsze jest jak jest butelka na cąłowanie i wtedy pocałunek traci sens...ja nigdy nie gram w to Smile
Nie traci sensu. Jak nie chcesz to nie robisz, a policzek to nic takiego, no a jeżeli chłopak Ci się podoba to już szczególnie miło biggrin. A na wycieczce graliśmy tak że tyko dwie znane nam osoby nawzajem się całowały w zadaniu biggrin. Zresztą lubie tą gre Smile
Powrót do góry
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 14 Kwi, 2005 22:22   

Zgadzam się z Akacją.
Butelka jest fajna tzn... gra Mr. Green ... zawsze jets jakos miło Smile a te pocalunki przeciez moga kogos do siebie zblizyc.
Powrót do góry
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Pią 15 Kwi, 2005 11:59   ... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hm... pierweszy? Z mojim obecnie bylym (heh jak wiekszosc)... ale t nie bylo tak ze mialam czas sie bac ani nawet meslec o tym bo... no bo sie do niego przytulilam, chcialam sie odwrocic a on mnie zaczol calowac... Confused hm powiedzmy ze nie bylo to zbyt ciekawe heh.... no dobra pozostawmyto co bylo przed i po tym bez opisow...papa A wlasnie ... mialam 13 latek i 1 miesiac:P

Numer Gadu-Gadu
7399523
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pią 15 Kwi, 2005 16:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moj pierwszy ?

to juz pisałam Razz A co do butelki to to był moj Yy drugi pocałunek 3 klasa :> <rotfl>

nie no jak przypomne sobie te akcje w 1 klasie ... sytuacja na tyle smieszna ze kolega sie na mnie Yy " rzucił " i mnie pocałował = =
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pią 15 Kwi, 2005 22:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

przeciw samej grze w butelke nic nie mam.. buziaki w policzek to nic takiego, ale pocalunki z jezyczkiem nie wchodza w gre.. Razz
Powrót do góry
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 16 Kwi, 2005 12:43   

a ja z moja obecnie obecna przezylem pierwszy pocalunek ;]
przez gre w butelke z pewnoscia bym nie chcial ;]
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 16 Kwi, 2005 13:31   

A chodzi o ten z języczkiem czy bez =/...

Co do gry w bultelke to grałam nieraz, ale często z tego dziwne rzeczy wychodziły, bo grałąm w klasie a wszyscy koledzy niżsi byli =/
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sob 16 Kwi, 2005 18:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W butelke...E....:> Jak tak to zawsze graliśmy tylko na buziaczki w policzek Smile . nie lubie gry w butelke...
edit: Elifk- z jezyczkiem,z jezyczkiem :>

Strona 5 z 6 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Odpowiedz do tematu