Gość: Tak łatwo se dać z tym spokój nie jest. Przecież, jeżeli się w kimś zachocha, to trudno jest się odkochać, nie?
Mati: Popieram Tim'a. To normalne, że chłopakom w twoim wieku podobają się starsze dziewczyny. Niektórym się nawet własne nauczycielki podobają, i co? Głowa do góry, ale możesz się rozejrzeć za innymi w twoim wieku-może ktoraś się w tobie podkoch-u-je?
_________________ Może kiedyś tu jeszcze zajrzę. Nie wiem, jak mi się zachce...
dlaczego w moim poprzednim poście jest *nie wyrażaj się* skoro ja napisałem Z A K O C H U J Ą a nie **** kto sprawdza takie żeczy komp czy człowiek bo błąd kompa zrozumiem ale człowiek to ja tego nie rozumiem
Tim: forum samo wstawia cenzure np. gdy jest wyraz z.a.k.o.c.h.u.j.e to forum w nim widzi słowo h.u.j i cenzuruje, jak widać stuczna inteligencja jest omylna...
A rada dla matiego: To zapewne tylko chwilowe zauroczenie i napewno Ci przejdzie...
Też tak uważam. Ona jest kobietą, ma piękną figure itp. To tylko zauroczenie. A nawet gdyby nie to tak szczerze: Myslisz ze ona zwróci na ciebie uwage?? Daj sobie na luz. Znajdź kogoś w swoim wieku.
_________________ ,,Nie mów źle o nikim, ale mów wszystko co najlepsze o każdym"- Ulka nr gg 3066241
znam takie przypatki gdzie pary sa takie: babka ma 31 a facet 20!!!
Ty mówisz o dwóch dojrzałych osobach, a tu jest 13 i 24.
Choć kiedyś czytałem, że nauczycielka urodziła swojemu nastoletniemu uczniowi dwójkę dzieci. I podobno chcieli być dalej ze sobą. Nigdy nic nie wiadomo.
Pozdrawiam
_________________ Pozdrawiam,
Axe
Amy Gość
Wysłany: Sob 02 Sie, 2003 21:51
zakochaj sie w kim innym ... inaczej naprawde trudno jest tak ot odkochac sie w kims P
Sądze że raczej jest mała szansa ze ona cos czuje do ciebie. Daj sobie spokoj to tylko zauroczenie a w zyciu jeszce wieleee osob ci sie spodoba i to w odpowiednim wieku dla ciebie !
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Mati rozzumiem ze ci sie podoba ale to napewno nie milosc daj se spokuj chociaz rozuemiem cie ze trudno ci zapomniec ale watpie zeby ona odwzajemnila te uczucia