Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005 22:20
agag mam na kompie;p i sluchalam duzo razy.. :d i caly czas mnie zastanawia co to za kawalek leci bo jakis taki znajomy.. zreszta sciagalam to jako techno... a tu nagle.. czy ktos widzial dziub dziuba gdzie sie podzial dziub dziub
EU07 ja tam radia nie lubie.. ;p zadnego, chyba ze netowego kogos ze znajomych jak wiem ze leci tam tylko taka muza jaka mi odpowiada
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005 22:29
ja mam na kompie sporo roznych fajnych piosenek.. nie koniecznie przerobek techno :d ale np jakies discopolo albo stare fajne piosenki.. slyszalas moze cukierkowy maczo..
ale i tak kwiaty we wlosach wymiataja :d kwiaty we wlosach potargal wiatr... lol :d
nie przesadzajmy....
wystarczą mi "dzieciowe hity"
oststnio kręciliśmy beke w akademiku ze znajomymi i ściągaliśmy wszystkie "serialowe" i "dobranockowe" hity z ostatnich 20-25 lat Nawet z takich, co to nasi rodzice jeszcze oglądali, a wy pewnie nie wiecie nawet że były
ubaw po pachy
(dodaje tylko że był to też wpływ promili na zdroworozsądkowe myślenie)
jakiś czas temu dość regularnie chodziliśmy też do klubu karaoke
niezła beka
nasza sztandarowa piosenka1: "gdzie ci mężczyźni..." Danuta Rinn
sztandarowa piosenka 2: "babe zesłał Bóg" renata przemyk
_________________ a życie toczy, toczy swój garb uroczy,
toczy, toczy się los...
Wysłany: Czw 14 Kwi, 2005 17:18
kaczuszki tez sie fajnie wkrecaja.. pamietam jaki byl ubaw jak na studniowce puscili
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 14 Kwi, 2005 18:24
nie ma polskiej muzyki którą sie da słuchać...nie posiada ona klimatu z założenia (zebyście sie nie denerwowali to wytłumacze ze ze względu na twarda forme języka i istote wymawiania wyraźnie koncówek wyrazów).
nie ma polskiej muzyki którą sie da słuchać...nie posiada ona klimatu z założenia (zebyście sie nie denerwowali to wytłumacze ze ze względu na twarda forme języka i istote wymawiania wyraźnie koncówek wyrazów).
kazik?
_________________ I wiped a silver bullet tear
and with every tear a drem
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Czw 14 Kwi, 2005 19:06
dawno nie mialam z nimi do czynienia
ale tez bardoz lubie
gdzieś nawet mialam śpiewnik
stary, ma ze 4 lata
musialabym go znaleźć (łooo nie wyobrażam sobie zebym go jakos znalazła) i moze i sie conieco przypomni
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..