Hahaha
A ja mam dobrze.Chodze do 6 Klasy ( 2 klasa gimnazjum niemieckiego) i u mnie jest tak:
Pon= od 7.45 do 13.00
Wto= od 7.45 do 13.00
Sro= od 7.45 do 13.00
czwa= od 7.45 do 11.10 ( inni ida na dodatkowy sport,ja nie moge)
pio= od 7.45 do 13.0
Girl Zone chyba zeczywiscie gorzej miec nie moglas.. bo co tu robic miedzy lekcjami.. rano wstajesz pewnie tak zeby na lekcje zdarzyc, bo ze znajomymi sie spotykac o 8/9 by mi sie np nie chcialo, po szkole pewnie do domu i lekcje jak konczysz o 20 to w twoim wieku raczej nigdzie se nie pojdziesz.. wspolczuje
jedyny czwartek. można coś zrobić, na miasto pójść, z siostrą się pobawić (hehe ), z psem sobie na długi spacer
w środe też niby mozna cuś zrobić ale mam trening i (cytuje) : "bez lekcji nie ma przyjemności czyli nie ma siatkówki" i trzeba te lekcje odrobić...
_________________ Na twarzy uśmiech
a w sercu ból
to najtrudniejsza z życiowych ról...
czemu wy macie tak smiesznie te lekcje podzielone ?
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005 20:16
Nie w każdych szkołach jest sielanka tak jak u mnie
Ja mam prawie zawsze na 8.00 (czwartek wyjątek 9.40) i kończe najpóźniej przez 15.00 a jak mam SKS to 15.30
u mnie to jest tak ze w pon ide na 6 lekcji, we wtorek na 5, srode na 4, czwartek 5 i piatek 6... na pozostale nie chce mi sie chodzic i juz z przyzwyczajenia nie bylam w tym roku prawie wogole.. i tyle to i tak mysle ze za duzo..