ja tam wiem swoje bo kumpela moja cały czas niemogła się przekonać do tamponów bo raz próbowała tych najtańszych i nie mogła założyć dobrze że jej poleciłam te które ja używam bo do dziś by niejedźiła na basen ani nad jezioro a tak wogule panienko_wierzbo złotówki szczędzisz na lepszą paczkę tamponów
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 10 Kwi, 2005 21:56
Naturella. Wygodne i pachnace hehe... serio. Polecam.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pon 11 Kwi, 2005 07:52
malina160 napisał/a:
ja tam wiem swoje bo kumpela moja cały czas niemogła się przekonać do tamponów bo raz próbowała tych najtańszych i nie mogła założyć dobrze że jej poleciłam te które ja używam bo do dziś by niejedźiła na basen ani nad jezioro a tak wogule panienko_wierzbo złotówki szczędzisz na lepszą paczkę tamponów
jasne że szczędze
narazie mam ob. bo w szkole rozdawali (dziwnym trafem w moje łapy wpadły dwie paczki : >) to mi starczy tak na hm.. 4 dni moze. No ale widzisz, OB kosztują koło 5zl. za paczke 8-mio tamponową =D. a ja za nie wiem 3,5 mam tamponow 16 z kauflanda a nie są wcale takie złe. Praktycznie niczym sie nie różnią (prócz ceny i jakichś tam rowków chyba, ale i to nie przeszkadza, są ok).
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 11 Kwi, 2005 08:08
Girl Zone napisał/a:
jakie podpaski są węższe od alwaysów ?
podobnie jak Heyah nosze waskie majtki i jak założe alwayssy to chodze jak pokraka...
Naturella (ale są średnio grube), no i Bella. Ewentualnie pozostają tampony.
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005 21:07
malina160 ale panienka_wierzba napisala o tamponach z kauflandu..
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 13 Kwi, 2005 08:57
Ej, a czyż tampon nie jest tamponem? Co z tego, że tutaj ma silk coś tam i jakieś durne rowki, a kosztuje więcej, skor pełni tą samą funkcję, co tańszy tampon? ;> Ja wychodzę z założenia Wierzby.
** a jak kiedyś zobaczę w domu wkładki Helen Harpecoś tam, to nie omieszkam użyć mojeho shot guna zza łóżka.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sro 13 Kwi, 2005 09:35
a to cholernie sie róznią takie tanie od ob nie =/
cena jedynie
a są ak samo chłonne czy cos
eh ludzie ludzie
używaliście innych?
nie? to jak mozecie porównywac
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
a to cholernie sie róznią takie tanie od ob nie =/
cena jedynie
a są ak samo chłonne czy cos
eh ludzie ludzie
używaliście innych?
nie? to jak mozecie porównywac
co do tamponow mysle ze nic nie szkodzi uzywac inych tamponow niz ob (niech zarobiua sobie inni producenci tamponow) bardzo dobre sa np. subtelle itp. (wkladki i podpaski tez sa zahefjne) ale za to ja od ostatniej miesiaczki preferuje bella green albo blue poniwaz asa elastyczne topo pierwsze po drugie ak samo chlona jak alwysy i sa zarabiste aaa i discrette tez moze sorobuj bo nie sa zle
temat z 13 kwietnia nieodnawiaj starych tematów
ps czy używałayście tych tamponów z reklamy tampmax comfotr czy jakoś tak??
jeśli tak czy polecacie? hyh
_________________ Na twarzy uśmiech
a w sercu ból
to najtrudniejsza z życiowych ról...
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 15 Lip 2004 Posty: 606
Wysłany: Nie 08 Maj, 2005 21:09
Girl Zone napisał/a:
temat z 13 kwietnia nieodnawiaj starych tematów
Czyli ma nicały miesiąc. Nie wiedziałam, ze tematy mają taki krótki termin ważności A tak w ogóle to jaki jest dopuszczalny okres odkopywania tematu? NIgdzie nie mogę tego dokładnie doczytać.
A tak w ogóle to jaki jest dopuszczalny okres odkopywania tematu? NIgdzie nie mogę tego dokładnie doczytać.
Bo nigdzie nie ma tego napisanego
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive