Moja szkoła bierze udział w tym konkursie. Jest on chyba organizowany przez Gazetę Wyborczą. Niedawno na lekcji wypełnialiśmy anietę z 16 pytaniami i trzeba było szkole postawić zasłużoną ocenkę...Pamiętam tylko , że 2 razy dałam pałe , a cztery razy 6-stkę.
Moja stara szkoła brała w tym udział i też wypełnialiśmy ankiety chyba...I pamiętam,że raz wygrała taka jedna podstawówka niedalekonas która tak strasznie z nami rywalizowała
Nasza szkoła brała w tym udział i nie wiem czy w końcu zostalismy tą szkołą z klasą czy nie, ale na każdym apelu mówili o tym, że mamy się lepiej zachowywać, lepiej uczyć, bo wkońcu to zaszczyt startować do tego konkursu... lipton... pisałam recenzję Pana samochodzika i jakieś wiersze.
Moja szkoła nie brała w tym udziału. W ogóle w Mogilnie( moje miasto) i w okolicach nie słychać o czymś takim jak ten konkurs. A jak chcecie odwiedzić naszą szkołę to zapraszam na stronkę www.sp2mogilno.pl lub stronke miasta www.mogilno.pl
patrz na daty postów i nie odnaiwj starych tematów. zazulita
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..