| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Forum
Autor Wiadomość
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Sro 06 Kwi, 2005 22:11   Forum Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam forum i nie moge znaleść gdzie jest opcja niezliczania postów na danym forum. Wiem że gdzies widziałam ale nie pamietam gdzie. Strasznie nie chce mi się szukać. Może ktoś jest bardzo dobrze ozeznany z właśnie phpbb i powie mi dokładnie gdzie ta opcja? Dzięki z góry.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Dexter Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 06 Kwi, 2005 22:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ogóle, Konfiguracja -> Dodatkowe -> Niezliczanie postów w dziale: wpisz ID działu.

ID działu znajdziesz w: Fora, Zarządzaj.

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 07 Kwi, 2005 16:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
A wiesz może jak wyłączyć licznik na całym forum? Jest możliwe zeby w ogóle nie pokazywało licznika? Bo właśnie napisałam już jeden post i przydałoby się żeby tego nie było widać.
Czekam na odpowiedź ^^

Ostatnio zmieniony przez Akacja12 dnia Pią 08 Kwi, 2005 20:07, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
grze Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Czw 07 Kwi, 2005 17:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dexter napisał/a:
Ogóle, Konfiguracja -> Dodatkowe -> Niezliczanie postów w dziale: wpisz ID działu.

ID działu znajdziesz w: Fora, Zarządzaj.

Ja mam forum założone na http://www.createphpbb.com/ i ja nie wiem czy to ma jakieś znaczenie gdzie się zakłąda itede. I załozyłam podobny temat jak u was na forum "Gry i zabawy". Sądzę że w tych grach forumowicze nabijają sobie posty. Weszłam tu i zobaczyłam że pisze jak zablkować ale jest problem...

Wchodze w Ogólne/Konfiguracja i u mnie nie ma czegoś takiego jak Dodatkowe...

Wchodze w Fora/Zarządzaj = Nie ma tam ID działów... czy coś jest nie tak? czy jak...

Proszę o pomoc! To ważne Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Noid Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 07 Kwi, 2005 20:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tam gdzie zalozyles jest zwykle phpBB, a Dodatkowe jest tylko w wersji Przema (poprawcie mnie jezeli sie myle ;])

Powrót do góry
grze Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Czw 07 Kwi, 2005 22:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

teraz już wiem Razz A teraz zmieniłam i założylam forum na http://www.webplus.hostings.pl/ (chyba tam gdzie jest założone te forum? albo i nie xD) No i tam są do wyboru szablony (style) i te linki do np: chat, faq, użytkownicy, grupy itede działają mi tylko w jednym szablonie! A w reszcie szablonów ich poprostu nie ma Neutral --> http://www.lovely.forum.glt.pl/ <-- to móje forum, no sami zobaczcie! Kiedy oglądałam jakie są do wyboru szablony to sie pokazywały, a teraz już nie Neutral Nie wiem co ejst grane Crying or Very sad Pomocyyyy!
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 07 Kwi, 2005 23:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

I mam jeszcze jedno pytanie, jak się daje moderatora na Przemowskim. Trzeba dodać range specjalną, czy to już jest?
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 07 Kwi, 2005 23:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Akacja12 napisał/a:
I mam jeszcze jedno pytanie, jak się daje moderatora na Przemowskim. Trzeba dodać range specjalną, czy to już jest?

Użytkownicy -> I przy danym użytkowniku „Edytuj” i na dole masz „Nazwa Rangi” normalnie jest „Nie określono rang specjalnych” z listy wybierasz „Moderator”
I potem też w Użytkownicy -> Zezwolenia tego samego usera -> Ustawiasz jakiego działu ma być ta osoba modem.

grze napisał/a:
teraz już wiem Razz A teraz zmieniłam i założylam forum na http://www.webplus.hostings.pl/ (chyba tam gdzie jest założone te forum? albo i nie xD) No i tam są do wyboru szablony (style) i te linki do np: chat, faq, użytkownicy, grupy itede działają mi tylko w jednym szablonie! A w reszcie szablonów ich poprostu nie ma Neutral --> http://www.lovely.forum.glt.pl/ <-- to móje forum, no sami zobaczcie! Kiedy oglądałam jakie są do wyboru szablony to sie pokazywały, a teraz już nie Neutral Nie wiem co ejst grane Crying or Very sad Pomocyyyy!

Rozumiem że są zainstalowane w panelu?
Lub momo zmiany domyślnego stylu w panelu na inny nadal jest ten sam to zmień u siebie w profilu na ten co chcesz.
Jeśli chcesz aby był jeden styl dla wszystkich to w PA -> Ogólne ->Konfiguracja-> Domyślny styl -> i zaznacz "Zignoruj Styl Użytkownika" wtedy wszyscy będą mieli jeden styl.

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 08 Kwi, 2005 11:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Więc chyba jednak musze dodać range specjalną moderator bo nie ma u mnie na liście tego.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 08 Kwi, 2005 20:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
A wiesz może jak wyłączyć licznik na całym forum? Jest możliwe zeby w ogóle nie pokazywało licznika? Bo właśnie napisałam już jeden post i przydałoby się żeby tego nie było widać
Czekam na odpowiedz ^^
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 09 Kwi, 2005 22:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Niestety nie wiem Rolling Eyes

Odpowiedz do tematu