nienawidzę was wszystkich
toji-bo głupia
moderatorów-bo rąbnięci
i użytkownoków
Jestem bpo stronie tych co maja ostrzezenia
zablokujcie mi konto
nic więcej mi nie zrobicie
SPADAJCIE
Przepraszam Cię bardzo, ale co Ci takiego zrobiła ToJa, że ją wyzywasz ?? A moderatorzy? Przeszkadzają Ci bo pilnują poządku na forum?! A tym bardziej, co ci zrobili zwykli użytkownicy ?!
Heh no właśnie przecież tak bez powodu nie wyzywałabyś nikogo, nawet nam nie powiedziałaś dlaczego tak sądzisz
Wiecie,ze w tej chwili "karmicie" Misie ?!
Misia to normalny " forumowy Troll" ( nazwa z internetu).
Trolle to osoby ktore nudza sie i chca porozrabiac wiec pisza na Forum (albo na chatach itd.) idiotyczne i glupie zeczy.Posty "obuzonych uzytkownikow" to dla nich jedzonko.Misia chce zebyscie jej tak odpisywali ;P
Misia=Troll ^^
Ładnie to ujełaś. Słyszałam już to określenie idealnie do niej pasuje ^^
Zacytuje tu słowa pewnepiosenki:
...''Gdy odkręce gaz nie zapuka nikt na czas"...
Można to rozumieć w tym momęcie na wiele sposobów. Ja torozumiem w taki sposób: misia napisała nie myśląc (Odkręce gaz) a słowa Nie zapuka nikt na czas oznaczają że nikt nie powiedział jej że może odejść z forum.
Misia=Troll ^^
Można to rozumieć w tym momęcie na wiele sposobów. Ja torozumiem w taki sposób: misia napisała nie myśląc (Odkręce gaz) a słowa Nie zapuka nikt na czas oznaczają że nikt nie powiedział jej że może odejść z forum.
Misia=Troll ^^
Aragorn ... ty ... ty jestes kobietą ? P
Hahaha... też nie byłabym taka pewna jego/jej płci... Proponuję pogadać z nim/nią przez skype'a i dopiero się zdziwicie!