Sorry jaki macie w tym cel Jedno krzycza "MODA" drudzy " Pieprz**ie sie to nie moda" i tak w kolko to samo = = i probujecie sie nawzajem przekonac = =
Kazdy ma swoej zdanie na ten temat wyrazil je i chyba na tyle nie ?
No widze że teraz papież stał się ważniejszy niż zwierzątka. I kto tu mówi że to nie jest moda?
Akacja a dziwisz się? Odszedł największy człowiek XXI w i ludzie są w żałobie...Pewnie,że mogłabym tego nie okazywać...Tak samo jak z tymi zwierzatkami. Ale tak samo jeśli ktoś interesuje sie Nirvana daje sobie w podpisie np. "Nirvana-Rape me". Przeciez moglby tego nie robic i ludzie nie wiedzieliby,że słucha Nirvany. Ale jednak ma to w podpise. Dlaczego? Żeby to wyrazić. Tak samo my wyrazamy swój żal po stracie Papieża. Wiadomo,że powinnyśmy się cieszyć,że odszedł bo tam mu bedzie lepiej. Ja sie cieszę ale jednak żal po stracie takiego wielkiego czlowieka jest i bedzie....Może Wam sie to niepodobać,ale ja swojego pdopsiu nie zmienię,bo jest dla mnie i nic Wam do tego chyba że każe mi to zrobić ToJa.
A tak poza tym skonczy już tą glupią i bezsensowną dyskusję...Kinga ma rację-jeden ma swoje zdanie inny swoje i tego NIE zmienimy a w tym temacie tylko się kłócić będziemy.
nie, tu nie chodzi o to bo ona nienapisała papież papież zmieńcie podpisy bo ja tak chce tylko że teraz wszyscy mają w to w podpisie bo się przejęli jest im żal itp
pozatym była mowa że zwierzątka są takie ważne ja nie zmienie swojego podpisu itd a teraz papież najważniejszy czy to źle? nie poprostu to fajnie z boku wygląda jak sie patrzy tak śmiechowo troche ale broń boże papież nie śmiechowo tylko te mody na podpisy