hee przeciez always ultra to sa jedne z najcienszych podpasek jakie moga byc! nie znajdziesz raczej cienszych najwyzej takie same...ja polecamm bella perfecta zielone. Są podobne do always, tak samo cienkie a sporo tansze. Nowe naturella tez są niezłe. ładnie pachną, sa miekkie i wcale nie takie grube przynamniej mi jest w ncih wygodnie;]
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 03 Kwi, 2005 06:36
naturella nie pachna tylko smierdza.. ja wole tampony ob..
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 03 Kwi, 2005 12:41
nasty_girl napisał/a:
naturella nie pachna tylko smierdza.. ja wole tampony ob..
Kwesta gustu. Dla mnie pachną.
Co do podpasek bella a always - always są bardzo sztywne, tak zauważyłam. Bella są natomiast miększe, a tak samo cieniutkie i chłonne.
Weszlam na strone belli i always i rzecziwiscie...always sa troche szersze od Belli ( ) .
Ale moge sie tez mylic bo widzialam je tylko na zdieciu.
A mysle ze "szersze" podpaski sa lepsze bo chronia tez po rogach..ale jak sie nosi obcisle spodnie to raczej nie..
_________________ .....
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 04 Kwi, 2005 11:50
A właśnie będę musiała bellę spróbować. Bo majtki zawsze mam wąskie, a jak taką pieluchę (always) wkładam, to muszę chodzić jak pokraka rozkraczając nogi. -____-" Bo mi niewygodnie. [dlatego tymczasowo używam Naturelli ]
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pon 04 Kwi, 2005 20:03
Ja do tej pry uzywam tylko Belli i Always(obie klasyczne) i w Belli wkurzało mnie to,że ma malo kleju na skrzydelkach i sie odklejaja :/ . A mi starsznie bokami leci i skrzydelka musza byc...A co do Always Klasycznej...Nosilam najpierw dwie paczki Always Klasycznej, potem jedna Belle Klasyczna i potem znowu Always Klasyczna i do tych dwoch pierwszych paczek nic nie mam ale do tej ostatniej Always...Chodzilam jak w platiku nie wiem czemu :/. Nie mam zamiaru wydawac prawie 10 zl na paczke Always Ultra dlatego mam zamiar zaczac z Bella Green, Blue i Neturellą. Wlasnie te trzy podpaski czekaja na nastepny okres w plecaku .
Mnie nie podobają się te grubsze (nazywają się chyba - klasyczne), bo jakoś bardzo powoli wchłaniają wilgoć... Always są dobre, mam też Bella Drainett (z taką siateczką), ale one są jakieś takie trochę sztywne... Naturelli rzeczywiście nie czuć, ale właśnie nie podoba mi się, że tak powoli wchłania...
Nie martw się, ja też mam czasami obawy, że widać mi podpaskę, że mi przeciekła albo przesunęła się, że nieprzyjemnie pachnie... Bywa też, że jest mi troszkę "mokro". Wtedy mam potrzebę natychmiastowego sprawdzenia, czy wszystko jest w porządku. Ale wierzę, że w końcu przyzwyczaję się do "bycia kobietą"
Pozdrawiam!
_________________ Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds.
ha ja wiem co mówie ale najlepiej tampony ze sktęconymi rowkami(bo lepiej chronią) i z otoczką silk teacz(nie wiem jak to się dokładnie pisze- bo lepiej , łatwiej się zakłada)
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Nie 10 Kwi, 2005 21:34
czy silk tacz lepsze?
wg. mnie niczym sie nie rozni a ino kasy wiecej =P
a i OB nie są jakies super
ja tam czasami jak nie mam kasy jade do Kauflanda i kupuje najtańszą paczkę tamponów rozmiar normal ^^ haha
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..