| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Bzdura roku

Największą bzdurą roku jest:
Jaś i Małgosia w wersji soft
54%
 54%  [ 12 ]
Sprintem do prezydenta
13%
 13%  [ 3 ]
Warszawiak dobrze ostrzeżony
18%
 18%  [ 4 ]
Jak daleko jest w głąb
13%
 13%  [ 3 ]
Głosowań: 22
Wszystkich Głosów: 22

Autor Wiadomość
EU07 Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 01 Kwi, 2005 15:28   Bzdura roku Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Plebiscyt o tej nazwie przeprowadzila ucka GW, ja proponuje cobysmy my sposrod czterech kandydatur wybrali te najidiotyczniejsza. Ja oddalem glos na "Warszawiak dobrze ostrzeżony" Wink

napisał/a:
1. JAŚ I MAŁGOSIA W WERSJI SOFT. W grudniu 2004 r. patronami częstochowskiego przedszkola zostali Jaś i Malgosia. Wybór ten tak uzasadnia Ewa Jelonek, dyrektorka przedszkola: - Jaś i Małgosia mogą być dla dzieci wzorem, jak sobie radzić w kłopotach. W wersji bajki, którą poznały przedszkolaki, Baba Jaga jest cukiernikiem. Dzieci trafiły do niej, zbierając w lesie słodycze. Jaś oswobodził siebie i Małgosię, a w klatce zamknął Babę Jagę. Ta wytłumaczyła im, że zamknęła ich za karę, bo nie wolno zabierać cudzych słodyczy. Pouczeni Jaś i Małgosia wypuszczają Babę Jagę i razem tańczą.

2. SPRINTEM DO PREZYDENTA. Jerzy Talkowski, prezydent Dąbrowy Górniczej zarządził, że wzywani przez niego naczelnicy mają trzy minuty na zjawienie się w jego gabinecie. Dąbrowski urząd miejski nazywany jest pentagonem, bo należy do największych takich budynków w regionie.

3. WARSZAWIAK DOBRZE OSTRZEŻONY. Stołeczny Ratusz wydał broszurę, w ktorej doradza jak radzić sobie z różnymi zagrożeniami. Z publikacji dowiadujemy się m.in. , że śnieżyca to "duży opad śniegu połączony z silnym wiatrem", a mrozy to "temperatura powietrza na otwartej przestrzeni poniżej 0 st. C". Autorzy radzą, co zrobić, jeśli wśród zadymki i wiatru znajdziemy ludzi. Przede wszystkim "nie uznawaj pochopnie osoby wyziębionej za zmarłą. A co robić podczas śnieżycy w samochodzie? "Pozostać w aucie, od czasu do czasu klaskać w dłonie dla podtrzymania krążenia krwi".

4. JAK DALEKO JEST W GŁĄB. Lech Bogusławski nie dostał odszkodowania za wywózkę w głąb Rzeszy, bo wywieziono go za blisko - z Łodzi do Zgierza, a później do Wolsztyna pod Poznaniem. Polsko-Niemiecka Fundacja "Pojednanie" twierdziła, że nie był deportowany "w głąb" Rzeszy. Ustalanie, czy Wolsztyn to już "głąb" czy jeszcze nie, trwało prawie rok. Stanęło na tym, że nie, bo kraj Warthegau nie był Rzeszą w ogóle.

Numer Gadu-Gadu
1141814
scv
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 01 Kwi, 2005 15:36   

Moim zdaniem największą bzdurą jest sprint do prezydenta, czytałem więcej troche na ten temat i z przeprowadzonych bada wynikało iż ów sprint jest prawie, że niemożliwy, ponieważ trzeba przejść przez kilka par drzwi, z których prawie, że każda jest zabezpieczona, obezpiecza ją karta z paskiem magnetycznym.
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 01 Kwi, 2005 17:29   

A ja jestem za wersją Soft Jasia i Małgosi
Powrót do góry
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 01 Kwi, 2005 17:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zdecydowanie 'warszawiak..'
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 01 Kwi, 2005 20:12   

Jaś i Małgosia.... boszsze......
Powrót do góry
maadzia Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 01 Kwi, 2005 21:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

pfy....... jas i malgosia rlz:)Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6317494
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 09:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jasiek i malgoska...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 09:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak daleko jest w głąb nie no biggrin Jaś i Małgosia tez niezłe Smile
Powrót do góry
dziewczyneczka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 09:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja jestem za "jak daleko w gląb" niektórzy są trzśnięci Laughing

Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 12:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nananana "warszawiak ... " Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 13:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hahaha sprintem do prezydenta...

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3687193
Crakken Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pon 02 Maj, 2005 10:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja uważam że najglupszym pomysłem jest ten Jaś&Małgosia. Z resztą nie lubię małych dzieci, ani ic co z nimi związane. Bo zawsze jakieś bzdury wymyślają dla nich. Np. Teledown'isie i inne kreskówki które zaśmiecają kanał. Zapraszam do tematu ,,Talibunis'ie'' w tym dziale, gdie jest podana wersja ciekawsza, no nie powiem. Ale mówię, z tym jasiem & małgosią to przesadzili. I jeszcze uzasadnienie: dlaczego ich nie lubię? Bo dla nich wszysko jest takie miłe i cukierkowe, żeby nie powiedzieć że widzą swiat jako miejsce radości i innych takich gównianych bzdur. Nie widzą istoty świata, co się na nim dzieje. są zamknięte we własnym, przyjaznym dla nich świecie, tak dalekim od realnego. Tak na serio to wkurza mnie szkoła. Ale offtop rozpisałem, lepiej już kończę.

Nic, bowiem mój ty przemądrzały kolego, to nie takie zwyczajne nic, produkt lenistwa i niedziałania, lecz czynna i aktywna Nicość, to jest doskonały, jedyny, wszechobecny i najwyższy Niebyt we własnej nieobecnej osobie!!!
Powrót do góry
KasiaP Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 24 Cze, 2005 14:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja uważam że najglupszym pomysłem jest ten Jaś&Małgosia. Z resztą nie lubię małych dzieci, ani ic co z nimi związane. Bo zawsze jakieś bzdury wymyślają dla nich. Np. Teledown'isie i inne kreskówki które zaśmiecają kanał. Zapraszam do tematu ,,Talibunis'ie'' w tym dziale, gdie jest podana wersja ciekawsza, no nie powiem. Ale mówię, z tym jasiem & małgosią to przesadzili. I jeszcze uzasadnienie: dlaczego ich nie lubię? Bo dla nich wszysko jest takie miłe i cukierkowe, żeby nie powiedzieć że widzą swiat jako miejsce radości i innych takich gównianych bzdur. Nie widzą istoty świata, co się na nim dzieje. są zamknięte we własnym, przyjaznym dla nich świecie, tak dalekim od realnego. Tak na serio to wkurza mnie szkoła. Ale offtop rozpisałem, lepiej już kończę.

Masz racje to jest przesada. Cool
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Pią 24 Cze, 2005 14:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jak daleko jest w glab..

<lol>
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

PostWysłany: Pią 24 Cze, 2005 15:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jak daleko jest w głąb... buehehe ;p

Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu