Wysłany: Pią 01 Kwi, 2005 01:09 Demokracja jako sekta.
- dławienie indywidualności
- gorliwość z jaką utrzymuje się jedyne "prawdziwe" rację polityczne i zbawienne pomysły autorstwa xcz ugrupowania.
- psychiczne wykorzystywanie i znęcanie się
- jedyny prawdziwie wolny ustrój na świecie
- uzależnia finansowao
- jak chcesz odejść to cię ciągle nachodzą "z urzędu"
- kto nie jest z nami jest przeciwko nam (czyli żadnych odłamów, sekt...)
itp. fajnie co?
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 01 Kwi, 2005 11:58
spookysnake przestań już chrzanić ciągle o tych sektach i 'sektach' ! To jeswt naprawde wkurr[piiiiii] :[
Wysłany: Pią 01 Kwi, 2005 14:12 Re: Demokracja jako sekta.
spookysnake napisał/a:
- gorliwość z jaką utrzymuje się jedyne "prawdziwe" rację polityczne i zbawienne pomysły autorstwa xcz ugrupowania.
- uzależnia finansowao
itp. fajnie co?
Pozwole sobie skomentowac to slowami Winstona Churchilla: "Demokracja to najgorsza forma rządu, z wyjątkiem wszystkich innych form."
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)
scv -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 01 Kwi, 2005 14:25 Re: Demokracja jako sekta.
spookysnake napisał/a:
- uzależnia finansowao
itp. fajnie co?
Tym razem też skomentuję. Jeśli Ci się demokracja nie podoba, wymyśl lepszy ustrój. A jak narazie będę trwał przy swoim bo lepszy w moim mniemaniu nie istnieje.
Miałem nadzieje, że kogoś to chociaż będzie śmieszyć. Ale znów brak zrozumienia...
To nie system jest zły, ale ludzie go tworzący i ten post nie był atakiem na ideę demokracji, ale to co z niej zostało. Anarchia rulez!!
scv -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 01 Kwi, 2005 16:09
spookysnake napisał/a:
Miałem nadzieje, że kogoś to chociaż będzie śmieszyć. Ale znów brak zrozumienia...
To nie system jest zły, ale ludzie go tworzący i ten post nie był atakiem na ideę demokracji, ale to co z niej zostało. Anarchia rulez!!
Dla mnie to nie było śmieszne, śmiesznym dla mnie jest to, że czepiasz się prawie, że wszystkiego.
Noto jesli mialo byc smieszne to dlaczego znalazlo sie w dziale Trudne Pytania? Lepiej coby znalazl sie w Do smiechu. Chociaz nic smiesznego w tym nie widze...
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 01 Kwi, 2005 17:18
Dziwne, ze widziałam tylko jeden taki temat... Spooky jeszcze 10 w różnych działąc i ktoś to uzna za żart... a kiedy uznasz więzi rodzinne za sektę? Przecież z tego się nieda wyrwać =/
Dziwne, ze widziałam tylko jeden taki temat... Spooky jeszcze 10 w różnych działąc i ktoś to uzna za żart... a kiedy uznasz więzi rodzinne za sektę? Przecież z tego się nieda wyrwać =/