| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Teatr
Autor Wiadomość
zygusia Płeć:Kobieta

PostWysłany: Czw 31 Mar, 2005 21:09   Teatr Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzwię się że tak malo chodzimy do teatru. Jeśli już to ze szkołą na jakieś bzdurne teatrzyki. A ja ostatnio odkryłam wartość teatru. Piękne są musicale napszykład w teatrze muzycznym w moim mieście. Ostatnio zrobili cudowną Galerię z piosenkami Kaczmarskiego. Albo napszykład baśnie Kaj i Gerda albo W 80 dni dookoła świata po stu latach. W teatrze narodowym tez są świetne spektakle. Pdobaja mi się ogromnie spektakle w Romie i Buffo. Teatr rozrywki w Chorzowie też jest świetny. Apeluję więc do młodego widza: teatr jest wartościowy. A bilety wcale nie są drogie- zazwyczaj takie jak do kina a wrażenia są świetne. Najpiękniejsze jest to że występują przed nami zywe postacie. Teatr jest piękny. A wy chodzicie do teatru? Często?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 31 Mar, 2005 22:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie w mieście jest teatr amatorski, ktory wystawia sztuki tylko raz w roku.
Ale często jeżdżę do Poznania zamiast do kina - do teatru. Kocham teatr, ale chyba bardziej niz ogladac spektakle kocham grać. Teatr to moje życie Wink
Ja przylaczam sie do kolezanki: naprawdę ciekaweiej jest w teatrze na spektaklu prawdziwym niz w kinie... ru ator wspolpracuje z widzem... to jest swietne Wink
Ech no co tu duzo gadac, uwielbiam teatr... kocham grac ^^
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 31 Mar, 2005 23:24   

Tak teatry, operyitd. zanikają ... powod? komputery, nowoczesna technologia i zainteresowanie czyms nowszym. Teraz mlodziez wychowuje sie zazwyczaj do chodzenia do kin, a nie do teatrow i oczywiscie wiekszosc to lubi... ja przyznam sie, ze chyba wole kino od teatru ale opery sa swietne:) W zwiazku z tym w teatrach malo sie zarabia i corazmniej osob zaczyna prace w tym zawodzie, nie to co w filmach.
Ja tak jak Iśka tez lubie grac. Ale gdybym miala wybierac wolalabym w filmach.
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 01 Kwi, 2005 15:02   

teatr jest śliczny
uwielbiam chodzić do teatru i chodze jakieś 5 razy w tygodniu
mam załatwione wejściówki na większość przedstawień i nowości bo tłumaczę dla teatru zaproszenia lub listy z języka niemieckiego:) ciesze się że moge chodzić do teatru naprawdę chociaż wszyscy mi mówią że wyglądam na dziecko wojny i nie powinnam tam chodzićSmile
Powrót do góry
scv
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 01 Kwi, 2005 15:11   

No ja się z bólem przyznaję, że rzadko do teatru chodzę z braku czasu:(, ale ostatnio udało mi się wybrać przed Świetami właśnie do Teatru Rozrywki w Chorzowie na musical[rock-opere] "Jesus Christ Superstar", który mogę gorąco polecić.
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 01 Kwi, 2005 16:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

chodzę bardzo bardzo żadko
tak samo zresztą jak do kina
nie stac mnie na bilety, prosty powód
choć bardzo lubię teatr
również uważam go za bardzo wartościowy

Numer Gadu-Gadu
2891618
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Pią 01 Kwi, 2005 16:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeszcze nigdy nie byłam w teatrze =[ Zawsze chciałam chodzić do teatru ale kłopot kwi w tym, że najbliższy teatr znajduje sie jakieś ponad 100 km ode mnie Neutral Nie ma to jak żyć na za przeproszeniem na zadupiu Rolling Eyes
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
BamBI Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 01 Kwi, 2005 18:19   Kocham teatr Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Bylam pare razy w teatrze i bardzo mi sie podobalo. Ostatnio bylam na "Królowej Śniegu". Kiedys jak bylam młodsza chodzilam z klasa do teatru, i chociaz byly to sztuki dla dzieci. Podobał mi sie wkład aktorów w sztukę . Teatry sa świetne Razz
Powrót do góry
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 09:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja bylam ostatni raz w teatrze... e nawet nie pamietam Smile ale tak jakos w podstawowca, na jakiejs lekturze. Nie ocenie, czy wole bardziej teatr czy kino, poniewaz mam zbyt male wspomnienia z teatru.

Powrót do góry
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 10:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja lubie teatr. Zadko do niego chode, szczerze mowiac jezdze tylko ze szkoly. Ostatnio bylam na "Ani z zielonego wzgorza" i "Balladynie". Bardzo mi sie podobalo. Jednak kino tez bardzo lubie. Najbardiej te typu Cinema-City i IMAX. Niewiem co wole bardziej kino czy teatr. Musialabym sie zastanowic.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 12:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oczywiscie lubie teatr
I uwazam ze nigdy nie zniknie bo nic go nie zastąpi Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
dziewczyneczka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 15:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

TEATR TEATR TEATR
kocham teatr i jestem w nim przynajmniej 2 razy w tydodniu.
Bardzo lubie też grać.Ostatnio zostałam wybrana najlepszą akorką

Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
Powrót do góry
BamBI Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 18:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a to gratuluje dziewczyneczko tez bym chciala grac, ale mam treme Very Happy
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 06 Kwi, 2005 13:19   

Przepraszam, nie każdy ma w mieście i okolicach teatr. :/ A do najbliższego teatru mam 90 km... Poza tym z chęcią chodziłabym, ale szkoda mi pieniędzy i czasu na dojazdy.

Za to, przeprowadzam się za mniej więcej rok do miasta, w którym jest teatr, więc nie omieszkam spędzić w nim pół życia. :]
Powrót do góry
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sro 06 Kwi, 2005 17:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja w miście swoim mam teatry i odwiedzam je hmm...raz na miesiąc? To zależy...Moze 1 na 2 misiące? Nie wiem...Ale lubię chodzić do teatru i ...
Dziewczyneczka:
Napisałaś mało chodzimy- mów za siebie Wink

Numer Gadu-Gadu
7060479
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu