| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Patrzyliscie
Autor Wiadomość
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 30 Mar, 2005 21:06   

No wiecie a zauwazyliście, ze tak jak tańczyli nago wokół ogniska to normalnie wszyscy mieli ogolone pachy... ciekawe jak się golili chyba kamyczkami =]
Przejdź na dół
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sro 30 Mar, 2005 21:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tak tak tez to zauwazylam Wink
ale wiesz, jak faceci golili brody brzytwami to czemu i pod pachami ni mieliby się nimi ogolić =D

Numer Gadu-Gadu
2891618
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 30 Mar, 2005 21:25   

Bo ja lubie posmyrać =]... no dobra wole smyrać po głowie i brodzie, ale facet z brodą no nawet niezły towar... Łukaaasz
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 30 Mar, 2005 22:45   

http://www.sapkowski.pl/film/serial.php#1 pyknijcie sie tu
ja nie oglądam filmów z Żebrowskim od czasów "wiedzmina"

hmmm to chyba w dziewięć i pół tygodnia stworzyło topos "cipska w miodzie" który jak widać zaporzyczyła polska produkcja

dobrze że skonkretyzowała...bo nie jestem towarem i już chciałem plus w te i we w te
(nenar)

nasty...jak nie lubisz fantastyki ...to szkoda ale polecam aktualny film Intermissnion(ten film jest o klimaciarzach) :K,
no i teraz Machinist niezły jest
co do fantastycznych dwa niesławne filmy...Ring of the Nibelungs oraz Riverworld...
moga byc nieciekawe zwłaszcza ze jeden troche nudny i pełen zestawu standardowego i raczej jest romansem w stylu telenoweli...ze oni zrobili to bo tamten zataił wiadomosć...czy cos w tym stylu ...ale ciągle kupa śmiechu
a drugi...nie moze sie nie podobać...cholernie typowo amerykański tzn na podstawie książki jak zgaduje ale bardzo warty obejrzenia...ze względu na pomysł, plothunger i postacie, ze tak rzekne...legendarne, w kazdym razie jedna na pewno inicjały to M.T. więcej nie powiem
Powrót do góry
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 30 Mar, 2005 22:48   

Slyszalem juz strasznie duzo krytyki, ktora poteguje tylko moja chec obejzenia filmu. Chce go! ;]
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 01 Kwi, 2005 18:38   

trzeba umiec usiedzieć na krześle....mnie sie nie udało..i spadłem z owego podczas odtwarzania "filmu" "tego"
Powrót do góry
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu