No wiecie a zauwazyliście, ze tak jak tańczyli nago wokół ogniska to normalnie wszyscy mieli ogolone pachy... ciekawe jak się golili chyba kamyczkami =]
hmmm to chyba w dziewięć i pół tygodnia stworzyło topos "cipska w miodzie" który jak widać zaporzyczyła polska produkcja
dobrze że skonkretyzowała...bo nie jestem towarem i już chciałem plus w te i we w te
(nenar)
nasty...jak nie lubisz fantastyki ...to szkoda ale polecam aktualny film Intermissnion(ten film jest o klimaciarzach) :K,
no i teraz Machinist niezły jest
co do fantastycznych dwa niesławne filmy...Ring of the Nibelungs oraz Riverworld...
moga byc nieciekawe zwłaszcza ze jeden troche nudny i pełen zestawu standardowego i raczej jest romansem w stylu telenoweli...ze oni zrobili to bo tamten zataił wiadomosć...czy cos w tym stylu ...ale ciągle kupa śmiechu
a drugi...nie moze sie nie podobać...cholernie typowo amerykański tzn na podstawie książki jak zgaduje ale bardzo warty obejrzenia...ze względu na pomysł, plothunger i postacie, ze tak rzekne...legendarne, w kazdym razie jedna na pewno inicjały to M.T. więcej nie powiem
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 30 Mar, 2005 22:48
Slyszalem juz strasznie duzo krytyki, ktora poteguje tylko moja chec obejzenia filmu. Chce go! ;]
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 01 Kwi, 2005 18:38
trzeba umiec usiedzieć na krześle....mnie sie nie udało..i spadłem z owego podczas odtwarzania "filmu" "tego"