Tak zerowanie będzie miało sens A jak rekord to propoonuje z większym wyprzedzeniem to raz, a po za tym najlepiej było by powiadomić poprzez prywatne wiadomości, bo ja np chyba bym mogła ale nie zauważyłam tematu.
a po za tym najlepiej było by powiadomić poprzez prywatne wiadomości
Właśnie, ToJa mogłaby skorzystać z Mas. Korespondencji
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
ja proponuje zeby go sprobowac pobic w jakis piatek lub sobote wieczor, bo z tego co zauwazylam, to w te pory dnia i tygodnia najwiecej ludzi przesiaduje na necie.
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 28 Mar, 2005 12:31
w pt. wieczor i w sobote wieczor sie pije <lol>
ja w kazdym razie bede (No tak na 99,99%), ale proponuje gdy juz wszystko ustalicie powysylac uzytkownikom, ktorzy sie loguja na forum PW, zeby sprobowali byc
impry w piatki tez sa
ale nie tak calkiem wieczor, tylko tak kolo 16-18, bo wtedy to sie jeszce nie idzie na zadne zabawy (przynajmniej ja )
ale z drugiej strony piatek to koniec tygodnia i meczarni, wiec kazdy najpierw odpoczywa sobie przy komputerku
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 30 Mar, 2005 12:02
AmazonkAA napisał/a:
ale nie tak calkiem wieczor, tylko tak kolo 16-18, bo wtedy to sie jeszce nie idzie na zadne zabawy (przynajmniej ja )
no fakt. tylko problem moze byc, bo niektore szkolt koncza o 18, albo nawet o 20 -__-"
ale moze sie nam uda na pewno sie uda