no wlasnie? bo ja akurat bym chciala, bo lubie wiedziec, kto ile ma
nie chodzi mi o to, ze ja oceniam kogos po wieku, ale o to, ze o wiele bardziej funkcjonalnie byloby, gdbyby byl on wyswietlany pod nickiem, niz zeby wchodzic kazdemu w profil, aby to zobaczyc.
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 28 Mar, 2005 14:16
Ja dałem na nie. Ze względu na wydarzenia na Forum z ostatnich kilku miesięcy. Po prostu - wchodzi tu zbyt wiele niewiarygodnych osób, które najprawdopodobniej podaliby zły wiek w profilu (bo pewnie i tak dają ).
A poza tym i tak wiadomo, że większość wiarygodnej części użytkowników jest mniej więcej w przedziale 11-16 lat.
PS. Tak na marginesie, jakby ktoś się rzucał, że ja sam mam zły wiek w profilu. Ja się z tym nie kryję, to i mam odpokutowane. Więc jakby ktoś miał jakieś wonty, to niech z łaski swojej przemilczy .
Z ręką na sercu mogę Wam powiedzieć, że mój wiek w moim profilu jest prawdziwy
A co do tematu to zabrakło tu opcji ' Nie wiem, czy nie mam zdania '. Nie wiem czy taka opcja jest potrzebna...Z jednej strony byłoby to przydatne, ale z drugiej strony...jak ktoś bardzo chce się dowiedzieć ile dana osoba liczy lat to zagląda do profilu...Także wstrzymuję się od głosu. Bo moim zdaniem ' takie coś ' jest zbędną rzeczą na forum
Tez zaglosowalam na tak, ale dla mnie to bez różnicy
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 28 Mar, 2005 15:47
Nie. Bo jak ktos urodzil sie 8 grudnia, to np 1 listopadzie pokazuje ze ma 14 lat, gdy rocznikowo m juz 15. Lol. Ogolnie to nie, z reszta i tak usunelam moj wiek... Wiec zdania nie mam
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 28 Mar, 2005 17:56
ja jestem na nie bo wiek nie jest informacją bez której nie da się przeżyć a pozatym jeśli już musisz zobaczyć ile ktoś ma lat to wejdź w profil a jak jesteś aż tak ciekawska aby wiedzieć ile kto ma lat to poprostu wchodź do profilu każdego a o oszukiwaniu niewspomnę
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 28 Mar, 2005 23:17
lubicie wiedziec kto ile ma lat?...słyszeliście o takim czymś jak pytanie?o odrobinie kultury...
tak ...nie po chamsku
tsej przeciez jesli kto nie chce zdradzac swojego wieku wcale nie musi go wpisywac..
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 28 Mar, 2005 23:49
teoretycznie...ale nadal...nie ładniej jest spytać? brak zaufania? to po co rozmawiać? najlepiej niech kazdy zamiesci biografie i sie ja wyświetli przy nicku