Ale jak już powiedziała Miss Wierzba - może mi się nie podobać. I się nie podoba.
oh mrr dziekuje =D
ps. R2 fajny av av
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 26 Mar, 2005 22:19
R2 napisał/a:
Proponuje zamknąć idiotyczny i do niczego nie prowadzący temat. To nie wasz sprawa do kur.wy co ludzie mają w podpisach.
Jesteście zjebani, ot i sądzę, zę wielu ludzi się ze mną zgodzi. Cierpicie na zespół napięcia przedmiesiączkowego? dziewczyna/chłopak was zostawił/a? Twój kot ma was gdzieś? Zachowajcie to dla siebie.
Łał. Widzę, że kultura przede wszystkim :].
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 26 Mar, 2005 22:26
Czasem inaczej nie trafia,wiec trzeba prosto z mostu:].
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 26 Mar, 2005 22:29
albo czasami nie ma się zdolności kulturalnego wysławiania
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 26 Mar, 2005 22:36
Christine fan napisał/a:
Czasem inaczej nie trafia,wiec trzeba prosto z mostu:].
Hmm... a może najpierw należałoby SPRÓBOWAĆ to inaczej?
R2 -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 26 Mar, 2005 22:40
Już ktoś próbował. Jeżeli wam się coś nie podoba w moich postach jest opcja 'ignoruj' nikogo nie zmuszam do ich czytania.
Cytat:
albo czasami nie ma się zdolności kulturalnego wysławiania
Nie znasz mnie więc się odpitol. Dzisiaj mam zły dzień, więc nie irytuj mnie jeszcze bardziej.
btw. przeczytaj jeszcze raz pierwszą częsc postu. Tak jak Fan napisał czasami nie ma innej możliwości.
Fakt jestem wulgarny bo mam taki kaprys i wara wam od tego. Chcecie dalej ciagnąć rozmowe to piszcie na gadu nie gryzę bez powodu.
ps. Wierzba: Wiem MJK we wlasnej osobie ;P
Wysłany: Sob 26 Mar, 2005 22:45
ale mi sie wydawało że to miejsce jest do wymieniania poglądów oraz rozmów a nie do wyładowywania stresów związanych z czymś zupełnie innym i ignorowania połowy użytkowników
pozatym jeśli już tak tą opcje ignorowania reklamujesz to czemu sam nie skorzystasz?...
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 26 Mar, 2005 22:49
Zgadzam sie z R2.
Himitsu co znaczy "obroncow" skad ty do cholery mozesz wiedziec czy ktos na prawde stara sie ich bronic a mowisz to w liczbie mnogiej do wszystkich autorow tych podpisow. Nie znasz wiekszosci dobrze wiec sie nie wypowiadaj bo skad mozesz wiedziec czy kochaja zwierzeta czy nie. Ja siebie moge uznac za obronce a nie "obronce" wiec moze tez sie nauczysz szacunku co?
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 26 Mar, 2005 22:54
R2 napisał/a:
Już ktoś próbował.
Ale nie Ty.
R2 napisał/a:
Jeżeli wam się coś nie podoba w moich postach jest opcja 'ignoruj' nikogo nie zmuszam do ich czytania.
To samo proponowałem kiedyś w temacie z kawałami o Żydach. Pomysł chyba nie bardzo Ci się spodobał, bo też wyklinałeś jak najęty.
R2 napisał/a:
Nie znasz mnie więc się odpitol.
A Ty nie znasz nas. Więc jakim prawem nas wyzywasz?
R2 napisał/a:
Dzisiaj mam zły dzień, więc nie irytuj mnie jeszcze bardziej.
Ja mam złe dnie prawie codziennie, ale staram się tego nie pokazywać i nie truć innych. Spróbuj sam się opanowywać - bardzo przydatna rzecz.
R2 -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 26 Mar, 2005 23:19
Cytat:
ale mi sie wydawało że to miejsce jest do wymieniania poglądów oraz rozmów
To prawda, ale co taka wymiana pogladow wnosi? To jak rozmowa na czyjśprywatny temat który was nie powinien dotyczyć.
Cytat:
pozatym jeśli już tak tą opcje ignorowania reklamujesz to czemu sam nie skorzystasz?...
Ponieważ nie chce
Cytat:
Ale nie Ty.
Co z tego? Mam nadzieję że terapia wstrząsowa pomogła, jeżeli nie nawet ja tu już nic nie poradzę.
Cytat:
To samo proponowałem kiedyś w temacie z kawałami o Żydach. Pomysł chyba nie bardzo Ci się spodobał, bo też wyklinałeś jak najęty.
1. Zapraszam na gadu.
2. Wtedy mialem do tego powód, teraz nie mam.
Cytat:
A Ty nie znasz nas. Więc jakim prawem nas wyzywasz?
Bo jestem ignorantem, który tylko użył trochę mocniejszych słów abyście się trochę zastanowili.
Cytat:
Ja mam złe dnie prawie codziennie, ale staram się tego nie pokazywać i nie truć innych. Spróbuj sam się opanowywać - bardzo przydatna rzecz.
Widzisz, ja wyładowywuje złośc słowami lub idę trochę pobiegać, nie chowam tego w sobie i nie mam takiego zamiaru. Nie zabardzo chce chodzić jak kłębek nerwów i syczeć na innych cały czas.
JESZCZE RAZ POWTÓRZE:
Istnieją komunikatory, jeżeli was to zadowala możemy stworzyć rozmowę w 3 osoby, mnie to rybka, ale nie chce sięrozwodzić tutaj a tymbardziej w tym temacie, który jeżeli jesteście pojętni to zauważyliście, że do niczego nie prowadzi.
W TYM TEMACIE koniec
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 26 Mar, 2005 23:22
Cytat:
Ale nie Ty.
-Nie kazdy z osobna musi probowac grzecznie,bo po co,skoro nie trafia...A tak poza tym przestancie sie klocic jak male dzieci w przedszkolu i toczyc wojny na slowka.Proponuje zamknac temat.[/quote]
Ja nie widze sensu prowadzenia tej dyskusji ...
Obroncy praw niech dsobie bronią praw zwierzat ... przeciez i tak nikt im tego nie zabroni
Nie wiem o co cale zamieszanie ... miala byc wymoana zdan na temat manni obrony zwierzat ... a zaczeliscie mowic o zupelnie czym innym = = i w sumie troche bez sensu bo rtozwiazania nie widac
Wysłany: Wto 29 Mar, 2005 21:11
tak, to miała być wymiana zdań niestety pan R zaczął bluzgać potem odsylać wszystkich na GG a jak ktoś już się na owym komunikatorze odezwie pan R ma go najwidoczniej w dupie więc dyskusja toczy sie tu
proste?
R2 -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 30 Mar, 2005 07:15
Cytat:
a jak ktoś już się na owym komunikatorze odezwie pan R ma go najwidoczniej w dupie więc dyskusja toczy sie tu
proste?