Wysłany: Pon 21 Mar, 2005 19:31 Pewien użytkownik.
Od pewnego czasu zaczęłam obserwować pewnego użytkownika - mianowicie adam(o)_1991. Uważam że wykorzystuje te forum dla nieprzyzwoitej zabawy i wygłupów. Nic nie robi sobie z ostrzeżeń modów. Mówiąc ściśle postanowiłam zrobić oto tą ankietę aby go wypieprzyć*. Co wy na to?
*przepraszam za wyrażenie ale inaczej tego nie można ująć.
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 21 Mar, 2005 19:40
Ludzie, czy tutaj naprawde jest jakiś big brother? Najpierw margo obsewowała aragorna, teraz Ty obserwujesz adama(o).... Ciekawe kto mnie obserwuje Pewnie, mam do niego pewne "ale", jednak moim zdaniem to nie jest powód do robienia ankiety
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 21 Mar, 2005 19:49
Dziewczyneczka nie wiedzialam ze sie znizysz do czegos takiego.... jeszcze z lupa plaz po dzialach moze kogos jeszcze sprubujesz wykopac? ja zzaglosowalam na nie poniewaz nie widze potrzeby wywalania go nie boj sie ToJa wie co robi.
ekhm kto mnie obserwuje ?
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 21 Mar, 2005 19:51
Agnieszka, przyznaje sie, od początku mojego pobytu tutaj Cie obserwuje...
Z tego co widzę to ten ktoś ma już zakaz pisania na forum (3 ostrzeżenia)
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 21 Mar, 2005 20:32
Dałam mu 3 ostrzeżenie i nie ma możliwości już nic napisać... więc po co ta cała ankieta?
Hm...Chyba raczej dziewczyneczka nie miała złych intencji...Chodzi o to,że adam(o)_1991 wielu ludzi denerwuje swoimi ...no po prostu głupimi postami...np. co to jest okres albo czy sutki tą są te na brzuchu... To jest po prostu denerwujace...Ale myślę,że to nie powód,żeby go od razu "wypieprzać"...Sądzę,że to trzecie ostrzeżenie to najlepsze rozwiązanie.
BTW- Nie najeżdżajcie tak od razu na nią, przeciez każdy narzekał w tych postach adama, po prostu źle ja zrozumieliście...
skoro dostal 3 ostrzezenie, to nie rozumiem powodu, dla ktorego zalozono ten temat.
to wiadome, ze kazdego denerwuje, ale i tak juz nic nie napisze na tym forum.
poza tym, pewnie chodziu mu o to, co wlasnie robimy, czyli o rozglos, zeby ktos go dostrzegal i zeby byl w centrum zainteresowania.
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
skoro dostal 3 ostrzezenie, to nie rozumiem powodu, dla ktorego zalozono ten temat.
Między daniem ostrzeżenia, a założeniem tego tematu była stosunkowo mała różnica czasu. Możliwe, że dziewczyneczka nie zauważyła tego trzeciego ostrzeżenia i założyła ten temat.
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
Wiedziałem, że moja mania prześladowcza ma jakieś podstawy! ONI MNIE WIDZĄ!
top.2
Big Brother, 2 światy, BAR. Trawiłem jedynie BB: Bitwa bo fajne zadania były, heh.
Top.3
Nie znam gościa, ale skoro dostał już 3 ostrzeżenia to o co kłótnia? Zamknijcie temat i po sprawie. Zostanie jedynie Zapełniony dział w temacie.
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 02 Kwi, 2005 15:57
Crakken napisał/a:
POST MULTI-TOPIC'OWY
top.2
Big Brother, 2 światy, BAR. Trawiłem jedynie BB: Bitwa bo fajne zadania były, heh.
my juz mielismy tutaj swoje bb =)
co do postu - czy wy nie widzicie roznicy miedzy tym, a o aragorna? bo ja widze i to duza tutaj wyraznie pyta czy nie sadzimy, zeby go wywalic, a tam bylo, co adzimy, czyt go lubimy etc.