Wysłany: Czw 31 Lip, 2003 10:39 Pierwsza randka...
Chciałabym abyście mi troche pomogli...chce spodkać sie z pewnym chłopakiem, którego znam ze szkolnego korytarza
Ostatnio z nim rozmawiałam na GG no i oboje chcemy się spodkać
Tylko, ze ja niemam absolutnie żadnego pomysłu o czym rozmawiać?!
Znamy się całkiem dobrze (dzięki GG), no i niewiem...jakbyśmy sie spotkali to o czym niby mamy rozmawiać...
Podsuńcie mi parę pomysłów, prosze was !!Zalezy mi na szybkiej odpowiedzi
Pamiętaj ze on też pewnie się boi nie ty jedynka !!! każdy ma takie obawy przed pierwszą randką. Nie martw się przezyjesz !!! rozmawiaj z nim o wszytkim o czym tylko chceż, postaraj sie być wyluzowana i rozmawiaj z nim tak jak na gg (chodziaz wiem że to jest troche inaczej rozmawiac z kimś przez neta a na żywo)
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 31 Lip, 2003 12:53
O muzyce, o śmiesznych sytuacjach w szkole, o znajomych, słowem, plotkujcie
Doskonale cie rozumie poznalem dziewczyne przez neta mieszka 25 km od mojej miejscowosci na pierwszym spotkaniu bylo dziko malo rozmawialismy chociaz na gg gadalismy o wszystkim drugim razem zaczolem gadac co kolwiek cos zeby rozsmieszyc ja zeby sie wyluzowala troche puzniej zaczelismy jakos gadac juz coraz wiecej i teraz jest superr :-)))jestesmy razemm :-))) no zycze ci powodzenia sama sobie poradzisz z tymi rozmowami mowie ci ;-)