Wysłany: Pon 21 Mar, 2005 13:05 PODANIA !! Aaaaa <panika>
Dzidzaaaz ... jak ja sie dziś przeraziłam jak od kumpeli usłyszałam pytanie
"Czemu nie złozyłaś jeszcze podań do szkoły?"
Powiem ze mnie zamurowało i zdołałam powiedzieć tylko:
"Yyyy" miałam przy tym głupią minę oo w takim stylu albo bardziej takim i moze takim
I wlaśnie ... Moj drodzy ... MOJE PYTANIE
DO kiedy nalezy złożyć podania do szkoł ??
Bo ja jestem w szarej kropce . bo nawet nie wiem gdzie pojde = =")
<loL> Taak na tym kończe moj <spanikowany> post :>
z tego co ja wiem to mozna jeszcze skladac spokojnie na koniec roku gdy juz sie bedzie mialo wynik testu, wtedy mniej wiecej wiesz gdzie mozesz sie dostac , jak dostaniesz 5punktow to wiadomo ze do dobrego liceum isc nie bedziesz
przynajmniej narazie tak bylo, moze sie w tym roku cos zmienilo ale watpie
_________________ wszyscy maja podpis, mam i ja
tralalalal
Sum 41 rulez
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 21 Mar, 2005 13:40
Za bardzo sie przerazilas. Pomysl w jakim kierunku moglabys sie ksztalcic bo w sumie juz w liceum przygotowuje sie do studiow. Mozesz wybrac np. profilowane ale lepsze sa ogolnoksztalcace, bo w profilowanych jest nizszy poziom tak slyszałam.
Aj pewnie pojde do ogolniaka
Ale nie wiem jaka szkoła gdzie - -") Czy Wawa czy coś innego nawet Łódzka filmowka wchodzi w gre ... apodania moge zlozyc tylko 3 wiec Aaarghh !!!! < biega po pokoju zarzucając rekami i nogami jak w kreskowkach >
najlepiej zlozyc do jednego bardzo dobrego, do sredniego i do jakiegos slabego wtedy masz pewnosc ze sie gdzies dostaniesz , bo znam osoby ktore np zlozyly podania do 3najlepszych szkol i sie do rzadnej pozniej nie dostali ,
Jak chcesz w Warszawie do jednego z lepszych ogolniakow to szkola imienia Władysława IV (trudno sie tam dostac), w statystykach ma wysokie miejsca
tralalalal
Sum 41 rulez
to i tak macie dobrze ze mozecie do 3 szkol - jak ja mialam isc do l.o moglam wybrac tylko 1 szkole
kinga a podania o przyjecie sklada sie w sekretariacie - ale piszesz sama podanie albo daja ci gotowy druczek, ktory wypelniasz...przynajmniej tak bylo jescze te kilka lat temu
ja moge polecic kazimierza wielkiego - poziom moze nie jest baaardzo wysoki ale za to fajni nauczyciele sa i wogole sympatyczna szkola
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 21 Mar, 2005 16:23
Dowiedz sie jakie wogole masz szkoly w miescie, sa rozne informatory. Potem przemysl ktore odpadaja, a ktore nie. Nastepnie wybierz sie do nich po formularze. Nie spiesz sie, wszystko dokladnie przemysl, masz jeszcze duzo czasu ;]
Ja wybralem liceum profilowane [zarzadzanie informacja] i jestem bardzo zadowolony :].
Y w moim jak to nazwales "Miescie" jest tylko uwaga uwaga Zespół szkolno przedszkolny szkoł w XX z oddziałami integracyjnymi w XX ... i tam jest tylko przedszkole podstawowka i gimanzjum
A w obrzezach ... w sumie są sopoko szkoły tzn no ... ale ... Yyy ... No nic zobacze ... jednak obstawiam za wawą :> wiec jesli ktoś jeszcze ajkies spoko szkolki w wawie zna to plx :>
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 21 Mar, 2005 17:21
liceum matematyczne imienia staszica chyba czy kogoś tam... profil matematyczny najleprze w warszawie 9 w polsce
tralalalal
Sum 41 rulez
Otwieracz -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 21 Mar, 2005 17:54
Podobno w Staszicu w mateksie jest matma na najwyższym poziomie w Polsce.
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 21 Mar, 2005 18:39
O kurcze a ja myślałąm, ze od kwietnia się składa no ale cóż... nie boj się podania można skłądać czasem nawet do końca roku więc... nie ma się czego bać
idz do Władka - wysoki poziom, i dojazd bardzo dobry bo to blisko wilenskiego
Ja bede chcial sie tam dostac w przyszlym roku kalendarzowym, ale watpie czy sie tam dostane bo tak uzdolniony to ja nie jestem, ale moze.............
tralalalal
Sum 41 rulez