| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Dyskoteki
Autor Wiadomość
Papierowa Tęcza Płeć:Mężczyzna
Turbo Szatan
Moderator

PostWysłany: Wto 18 Sty, 2005 22:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

z tego co wiem, to u mnie w szkole koszt wynosi 2 zł.. nie jestem do końca pewien, ponieważ taka forma rozrywki osobiście mi nie pasuje (ale czego sie spodziewac po maniaku 2 wojny światowej z syndromem poezji śpiewanej)
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
8989120
nika Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 21 Sty, 2005 16:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja chodzę do szkoły z miracle więc też nic sie nie płaci.Dyskoteki są, ale z różnym skutkiem mam na myśli że czasem jest spox: spox muza i wogóle ale na niekt.órych jest nudno bo chłopcy sie wygłupiają i takie tam ale lubie na nie chodzić Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
9555467
justka007 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 22 Sty, 2005 18:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie w podstawówce zbierali po 1zł. W gimnazjum chyba też ale nie pamietam.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3107824
MeGi111 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 22 Sty, 2005 19:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

W podstawówce miałam za darmo chyba... Jednak dyskoteka była raz na pół roku chyba... Dlatego organizowaliśmy dyskoteki z kółka misyjnego Smile Tym co to czytają pewnie wydaje się -nuda... Jednak były one jak każda dyskoteka!! a nawet lepsze... bo w dodatku moglismy sobie sami wybierać muzykę...

W gim. dyskoteki mamy mniej więcej co 2 miesiące.. wstęp wynosi zwykle 2 zł. Kiedyś mogli za większą cenę wchodzi ludzie spoza naszego gim. dio czasu aż ktoś rozwalił drzwi do kantorka Razz od tego czasu mogą być tylko ludzie ze szkoły i BARDZO DOBRZE!!!!!! Zabawa jest zwykle świetna Smile

pierwszą kroplę deszczu na sobie
i uśmiechnij się do siebie
i bądź z siebie dumny,
że potrafisz to wszystko zauważyć..."
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4715251
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Sro 26 Sty, 2005 18:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

u nas sa ostatnio b czesto. w tym miesiacu jutro jest juz druga!
1.50 zł.
Jutro cyba sie przejde;p pierwdszy raz od poczatku tego szkolnego roku.. ludzi juz nie ma ciekawych i jest stypa
Powrót do góry
inspektor_nr4
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 26 Sty, 2005 20:49   

a ja chodzę na imprezy do strażaka Szymona i nic nie płacę! imprezy w remizie są 100x lepsze od tych ze szkoły
Powrót do góry
Załamana14 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 21:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No to beznadziejnie maci eokropnie jak 6 złoty my nieplacimy nic labo 1zł tlyko od czasu do czasu.Serdecznie pozdrawiam
Powrót do góry
inspektor_nr4
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 28 Sty, 2005 21:47   

poprostu w każdej szkole są inne ceny Smile
Powrót do góry
Michuś Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 29 Sty, 2005 20:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

u nas nie ma tak żeby były regularnie a jak organizują czasami to się nie płaci ale co to za dyskoteka Laughing

Numer Gadu-Gadu
4143657
inspektor_nr4
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 29 Sty, 2005 20:54   

Michuś napisał/a:
u nas nie ma tak żeby były regularnie a jak organizują czasami to się nie płaci ale co to za dyskoteka Laughing

ja bym tam nie narzekał jak za darmo jest impreza Smile ważne żeby była dobra muzyka i ludzie wporzo.
Powrót do góry
Kicia91 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 29 Sty, 2005 21:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie w podstawówce było 4-5 dyskotek na rok i zazwyczaj sie nic nie płaciło chyba ze czasem jak byli jacyś lepsi DJ to wtedy sie płaciło ale to zazwyczaj koło 2 zł. teraz w gimnazjum sa tylko 2-3 dyski na rok Crying or Very sad i sie nic nie płaci a 6 zł to moim zdaniem zdzierstwo ...

GirlX Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 30 Sty, 2005 10:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U nas dyskoteki sa co 2 miesiace i sa bezplatne. Zawsze jest na nich mnostwo ludzi z ktoorych wiekszosc zamiast tanczyc podpiera sciane Smile

inspektor_nr4
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 30 Sty, 2005 12:51   

u mnie na dzielnicy to przez długi czas się wogóle nic nie działo a szkoła nie chciała niczego zorganizować. teraz dyskoteki organizuje ksiądz Smile wstęp jest bezpłatny i nawet profesjonalny didżej jest! oprócz tego jest tzw. "ochrona" czyli ochotnicy pilnujący porządku, dlatego nie ma tam żadnych dilerów oraz innych elementów.
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

PostWysłany: Sob 19 Mar, 2005 23:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja w gimnazjum ostatnio bylam na dyskotece bylam w 1 kl sa lipne, trzeba placic, i trwaja wczesnie, nauczyciele pilnuja to zdecydowanie nie dla mnie.. chodze gdzie indziej na balety
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 20 Mar, 2005 13:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U nas jest darmo, nie ma żarcia, ktoś tam puszcza muze, nawet z dedykacją jest biggrin. Ale lubie te dyskoteki, bo jest dużo ludzi i jest fajnie Smile

Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu