| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
co sie z nim stalo ?
Autor Wiadomość
11-stolatka
Gość
PostWysłany: Wto 17 Gru, 2002 17:06   co sie z nim stalo ?

czesc mam pewien problem z chlopakiem
poznalam go gdy bylam mala dziewczynka . przeprowadzilam sie do nowego domu jeszcze przed I kl. on mieszka 2 domy dalej wiec szybko go poznalam . pozniej bylizmy przyjaciulmi i na koniec jestesmy para.
ale on sie zmienil :
wszystkie slowa kojazy z sexem
na lekcjach chistori gdy rozmawiamy o kobietach lub boginiach on pyta : czy ona byla ladna?
wyglupia sie
Embarassed i co najgorsza przy kolegach zgrywa "porywczego" - łapie mnie za plecy i chce sie ze mna calowac
rzaden inny chlopak nie robi tak z dziewczyna
moze to dlatego ze jest starszy? (jest z lutego a ja z wrzesnia)
czy to normalne Question
co sie z nim dzieje Question
Przejdź na dół
ELA
Gość
PostWysłany: Sro 18 Gru, 2002 18:13   hej

Droga 11 . Myślę , że twój chłopak po prostu zaczął dojrzewać . Tak to już jest , że dziewczyny dojrzewajac zachowują się inaczej niż chłopcy . Ja mam 14 lat i jest jeszcze w mojej klasie kilku chłopców , którzy od niedawna dojrzewają i zachowują się podobnie : gadają i myślą tylko o seksie , łapią dziewczyny z tyłki i chwala się z iloma dziewczynami się już całowali ( z języczkiem ) . A co do wieku to jest to różnica kilku miesięcy więc nie amsz się czym martwić . Po prostu chłopcy dojrzewają później niż dziewczyny ( chyba mamy lepiej , prawda ? Smile Pozdrawiam cie bardzo serdecznie i nie martw się . Musisz uzbroić się w cierpliwość Smile
Powrót do góry
deg Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 18 Gru, 2002 19:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cześć!

Dobrze jest mieć chłopaka, którego znasz od dawna,tym bardziej...
... że on jest w Tobie też zakochany.

Jego zachowanie właśnie o tym świadczy. Usiłuje Ci zaimponować i pokazać jak bardzo jest dojrzały. Niestety, nie zdaje sobie sprawy, że dojrzałość dla Ciebie, to całkiem coś innego. Chłopcy później dojrzewają psychicznie i później rozumieją, jak bardzo się wygłupiali Wink. Możesz mu jednak troszkę pomóc - powiedz mu, że nie odpowiada Ci jego zachowanie i wolałabyś gdyby okazał Ci więcej czułości i zrozumienia. Nie gwarantuję powodzenia, bo on widzi świat zupełnie inaczej niż Ty, jednak zawsze warto spróbować Smile. Musisz być bardzo delikatna, kiedy zwracasz mu uwagę, ponieważ dla wielu chłopaków do obelga, gdy dziewczyna dyktuje mu jak ma się zachować. Dlatego niech działa Twoja kobieca intuicja i wyczucie sytuacji. Powodzenia!

Gwiazdka
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Czw 10 Kwi, 2003 19:49   tO nic takiego!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hejka Smile Moim zdaniem chłopak dorasta, to nic dziwnego w tym co robi (faceci tacy są). Jeżeli jednak dokicz ci i poniża przed kolegami to znaczy że jest z tobą tylko dlatego (jeżeli jesteś ładna) żeby pochwalić sie kolegą że ma taką super dziewczynę. Jeżeli mówisz mu że jego zachowanie cie denerwuje, a on nie przestaje to ja na twoim miejscu rozstałabym się z nim na jakiś czas i przemyślała wszystko na spokojne. Jeżeli on daży cię jakimś szczególnym uczuciem to z pewnościa cię zrozumie Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
SŁONECZKO
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 12 Kwi, 2003 19:18   ....... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

CHŁOPAK DORASTA!!! ALE JESLI NIE CHCESZ ABY TAK ROBIL POWIEDZ MU ZE TO CIE DRAZNI

www.przepik.blog.prv.pl
gg: 2471947

>SŁONECZKO<
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Odpowiedz do tematu