Ostatnio powstało wiele tematów z pytaniem o jakies streszczenia. Może dobrze było by założyć jeden temat, gdzie wszyscyby pisali jakie chcą streszczenie?
_________________ zazulita
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 08 Mar, 2005 19:02
Albo taki hmm jak to nazwać taki poddział w "pomoc w lekcjach" i tam byłyby posty z prośbami o streszczenia Napewno wielu z nas się to przyda Można by w tym dziale tez podawać linki z opracowaniami itp.
Nie. lektury powinno sie czytac. Okej, sama nie przeczytalam wszystkich ,ale tak to sie ludzie rozleniwia i beda zyli ze streszczen i opracowan. :/ Poprostu nie...
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 09 Mar, 2005 20:18
Ja ja chce żeby powstał taki poddział
Leniuchom od życia też się coś należy
Nie. lektury powinno sie czytac. Okej, sama nie przeczytalam wszystkich ,ale tak to sie ludzie rozleniwia i beda zyli ze streszczen i opracowan. :/ Poprostu nie...
Nie zgodze sie z Tobą.... Ja np. czytam lektury(no,pare sie opuściło), ale jak przeczytam streszczenie, to lepiej pisze mi sie wypracowanie, lub opowiada tą książkę. Poza tym więcej osób jesta na "TAK", a to,że taki dział powstanie nie zmusza Cię do czytania opracowań