Jak zawsze nic nie rozumiem... prosze o nie tłumaczenie głębsze, bo i tak nic nie zrozumiem, spać idę... a co do tego czy każdego uważam za kolegę, to raczejw szystkich z forum uważam za internetowych znajomych typu koleżeństwa internetowego - do nieznajomych na ulicy się nie odzywam
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 10 Mar, 2005 16:26
To prawda, niełatwo nadążać za moimi myslami,
powiedzmy tak:
mimo mojej okrutnie cynicznej odpowiedzi nie czuje sie urażony nazwaniem mnie wariatem
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 10 Mar, 2005 16:35
w kwietniu dostane wykaz kolonii to moze jakos sie zgadamy? a z tym jezycznym beznadziejny pomysl .. juz takie wysokie progi wystawiasz? ja bym byla szczesliwa jakbysmy nawet do jakiejs zabudowanej dechami wioski pojechali byleby sien spotkac ...
buhehe XD a może wszyscy na harcerski?? : P Taki żart...to znaczy,jak dla mnie nie,bo tradycyjnie pojadę,ale dla niektórych(a raczej dla wszystkich )to trochę za daleko dojeżdżać na parking w Sopocie...nie pamiętam,na jakiej ulicy XD No,ale jesli jedziecie na jakieś kolonie,to ja raczej nie Bo ja na harcerski ! XD
_________________ Wakaaacje!Znów będą wakaaacje! xD
Mów za siebie,dobra?? Debil : P No,ale dobra....ale i tak raczej nie pojadę XD moi rodzice nie będą chcieli bulić specjalnie dla mnie za dwa wyjazdy : P Ale przynajmniej Paulinka do mnue przyjedzie w wakacjątka ^^
_________________ Wakaaacje!Znów będą wakaaacje! xD
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 16 Mar, 2005 21:43
A potem zapraszam do siebie, nocleg masz zapewniony i zwiedzanie gór =] i by była wycieczka do niejakich Siemianowic do Wierzby jeśli tylko by się zgodziła
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 16 Mar, 2005 22:18
zgoda...nie toleruje harcerzy ani całego wokół tego pomysłu przedsiemwzięcia...oczywiście nie moge powiedziec o wszystkich ...to oczywiste ale znakomita większość tych ludzi nie jest godna uwagi...
w którym to miejscu wyraziłem sie pospolicie?
harcerzy czy tolerujemy...
A potem zapraszam do siebie, nocleg masz zapewniony i zwiedzanie gór =] i by była wycieczka do niejakich Siemianowic do Wierzby jeśli tylko by się zgodziła
aaaa tak tak do mnie ^^ nawet przenocuje (i zamkne w tym czasie brata w piwnicy =D) i ja tez kce wycieczke po goraach ^_____________^
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..