Mam pytanie gdzie zakładacie swoje forum?Ja bym chciała ale nie wiem gdzie najlepiej założyć forum.Zaglądam na czyjeś forum i też bym chciała bo to musi być super.
Dziękuję za odpowiedzi!Martula
Ja odpowiem. Musisz sobie znaleźć w internecie jakiś serwer i skórkę do forum.
Najlepiej zebyś znała choć podstawy języka HTML.
Musiałabyś też zrobić reklamę swojej stronce, a to jest jedna z trudniejszych rzeczy =]
Mam nadzieję, że trochę ci pomogłam.
Pozdrowienia =)
Ale na jekiej stronie najlepiej założyć forum?Na przykład byłam na forum Gabry i bardzo ono mi się podoba.Pytanie do Gabry(Mam nadzieję że odpowiesz!):Na jakiej masz stronce forum?
Życzę powodzenia !
Ja HTML uczyłam się z kursu na www.republika.pl .
I nawet trośki umiem, ale większość zapomniałam(trzeba będzie odnowić informacje^^)
Fenx za punkcik :*
Ostatnio zmieniony przez Naomi dnia Nie 13 Mar, 2005 16:26, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Nie 13 Mar, 2005 16:48
Martulko: wiesz co Ci doradzę? Najpierw naucz się podstaw HTML'a, a dopiero pozniej zabieraj się za forum. To wbrew pozorom jest trudne.
Zacznij od strony, a potem zajmij sie forum ^^
Martula napisał/a:
Ale na jekiej stronie najlepiej założyć forum?Na przykład byłam na forum Gabry i bardzo ono mi się podoba.Pytanie do Gabry(Mam nadzieję że odpowiesz!):Na jakiej masz stronce forum?
Edit: na tej samej co ja [ja os nie spatrzylam ...lol ]
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Nie 13 Mar, 2005 19:52
Chesterka napisał/a:
można dodać je do spisu www w wyszukiwarkach
A ja przeczytałam że może dojść do spisku w wyszukiwarkach
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 13 Mar, 2005 22:09
Iśka napisał/a:
Martulko: wiesz co Ci doradzę? Najpierw naucz się podstaw HTML'a, a dopiero pozniej zabieraj się za forum. To wbrew pozorom jest trudne.
Zacznij od strony, a potem zajmij sie forum ^^
Martula napisał/a:
Edit: na tej samej co ja [ja os nie spatrzylam ...lol ]