Cholera!!! Zapomnialam glupia z emoja starsza siora ma urodziny w sobote eh... Pewnie jak zwykle bedzie -karolina posc mnie na chwila potem bedziesz sobie siedziec. jak ja tego nie znosze. Postaram msie ejdnak ja pokonac. jeszcez niewiem jak ale cos wymysle. Hmm... Moze przykl;eje karteczke na kompa "15:30 wchodze!!!"???
Elo ludki! Ja mam problemik...bo ja i moja siorka [ i trzecia tez ] jestesmy wszystkie na tym forum zarejestrowane, i ja i Olcia chcemy sie przyczynic do pobicia rekordu tylko, ze my mamy jednego kompa
Czy moga byc zalogowane dwie osoby na jednym komputerku rownoczesnie?
Właśnie sprawdzałam. To wygląda dość dziwnie. Zalogowałam się jako ToJa, otworzyłam w drugim oknie forum i zalogowałam się jako ToJa-test. W jednym oknie (tym pierwszym) było widać oba moje profile a w drugim tylko jeden
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Wybiła dokładnie 15.30, a na forum jest 58 użytkowników :: 8 Zarejestrowanych, 5 Ukrytych i 45 Gości.
Słabo...
_________________ "You are not a beautiful and unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else. We are all part of the same compost heap"
Pamiętaj, nie jesteś twoim postem na forum...
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 12 Mar, 2005 15:43
Napastnik napisał/a:
Wybiła dokładnie 15.30, a na forum jest 58 użytkowników :: 8 Zarejestrowanych, 5 Ukrytych i 45 Gości.