| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
JĘZYK ANGIELSKI - POMOC !!!!!!!
Autor Wiadomość
immortal Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sro 09 Mar, 2005 20:17   JĘZYK ANGIELSKI - POMOC !!!!!!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Na początku zachęcam do odwiedzenia mojej stronki poświęconej językowi angielskiemu. Na razie stronka się rozrasta, ale jak tylko znajde odrobine czasu cos zawsze dorzuce na serwer...

http://ang.uk.pl

Oprocz oferty korzystania z mojej witrynki, zapraszam do korzystania z mojej pomocy z językiem angielskim...Macie jakis najmniejszy problem? zapraszam...napwno razem go jakos rozwiazemy...!!!

mozecie mnie zlapac na gg - 1893748
lub napisac maila land_of_immortal@op.pl

Numer Gadu-Gadu
1893748
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sro 09 Mar, 2005 20:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

I co bedziemy sie bawic w kotka i myszke ?
Ile razy amm Ci tlumaczyc ... ze linki umieszczasz w LINKACH na gorze ? ... a nie w tematach
Pozatym ... jesli kots bedzie mial problem to napisze nowy temat jakby wszyscy umieszcali swoje problemy w jednym to trufdno byloby cokolwiek znalalezc

Temat zamykam ... jesli ktoś jednak stwierdzi że sie myle odblokuje go ... mam tu na mysli przedewszystkim administratorow i innych modow oraz uzytkownikow ...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi