Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Czw 17 Lut, 2005 18:29
Katatonia to teraz zenada, od kiedy Blackheim odszedl, sluchac sie etgo nie da.
a i jeszce Pain heh, to w sumie 3 zespoly, ktore bym chciala zobaczyc.. to tez sie finansowo srednio kalkuluje niestety.
a Pain w sumie i tak juz widzialam w zwiazku z czym chetnie bym zobaczyla jeszce raz.
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
It`s not that gold
R2 -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 17 Lut, 2005 19:54
Szczerze mówiąc nawet nie planowałem się wybrać, lącznie z dojazdem bym za koncert wybulił dosyc pokaźną sumkę + jeszcze hotel na noc. Będzie Arcturus więc Wierzba radze się wsłuchać w ten zespół dobrze
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pią 18 Lut, 2005 13:34
ale sie dyskusja zroibła
no myszki (ktoś tam mówił dojazd do Warszawy, nie to jest w Katowicach nie w Warszawie ) ja tam jade (ekhem, autobusem miejskim =p to mam duży dojazd strasznie) przedewszystkim dla apocalyptici, dark funeral, arcturus (tak tak R2 znam ^^) Amon Amarath, Turbo =] Katatonii ale i dla Credek. Mam zamiar zobaczyc niezłe widowisko i doskonale sie bawić jak ktos chce to moge z koncertu zadzwonić (jeśli cokolwiek usłysze bo jak do kumpla dzwoniłam z KSU to on mnie slyszal doskonale a ja nawet nie wiedzialam czy to on czy inny kumpel )
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Wysłany: Pią 18 Lut, 2005 14:58
dobrze, me teraz juz rozumie : > przepraszam
(czytaj ze zrozumieniem dziecko, czytaj ze zrozumieniem - -")
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 21 Lut, 2005 17:42
HAH!! A wiecie, co mi się dzisiaj dzięki Onetowi przypomniało? Że Apocalyptica gra dziś w Polsce, w Katowicach, na koncercie Rammstein'a - będą grać bezpośrednio przed Niemcami.
I tak sobie myślę, że takiego czegoś to chyba jeszcze nie było, żeby zespół takiego pokroju grał w naszym "pięknym" kraju dwa razy w przeciągu jednego miesiąca, i to na dwóch różnych koncertach... Chyba, że wcześniej coś mi umknęło .
Wysłany: Pon 21 Lut, 2005 17:52
tak, wiem. slyszałam o tym (ale ze dzisiaj? o której, może zdążę podskoczyć pod spodek posłuchać)
fajnie ze graja =] fajnie
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 21 Lut, 2005 18:51
O której grają to nie wiem, ale mój obeznany w takich tematach brat powiedział, że może o 19 zaczną grać. Ale nie mam pewności.
Heh, a mnie ciekawi, co tam chłopcy znów za show wymyślą - za kogo (za co) się przebiorą, ile i co spalą .