Hm...ja jednak dalej jestem za obozem...
Zwrócćie uwage na to,że większość forumowiczów nie ma nawet 15 lat, więc z takim dojazzdem dajmy na to do warszawy może być ciężko..A jak wybierzemy obóz(najlkepiej nie kolonie :/) to będzie tak posrodku...Bo kolonie to tak z jednej strony głupio :/ Beda obiadki,podwieczorki, zabawy nad morzem :/ NIeee :p Ja jestem za obozem...
spoko.. tylko wes jeszcze pod uwage ze nie kazdy ma kase lub wolny termin na taki oboz ;p
a co do malych dzieci to imo przeciesz i tak nie gadalbym z nimi.. ;p wiec ja wole w jakas sobote wsiasc w pociag z kumplami i zajechac do wawy ;d (300km) ;d
France dyskryminuje mlodszych poniewaz nastawia sie na picie przed duze P
poniedzialek-sroda chlac czwartek-piatek wytrzezwiec sobota zapoznac sie niedziela wyjazd
1. nie dyskryminuje ;p poprostu wiem.. ze nie bede mial o czym z nimi gadac ;p
2. ja nie pije (i mowie calkiem serio) btw. 10 minut temu robia mi kazanie na ten temat ;/
3. jesli chodzi o wybor midzy obozem a koloniami... na koloniach jest duuuuuuuuzo wiecej czasu wolnego wiec (czysto teoretycznie bo watpie zeby to wypalilo) mielibysmy wiecej czasu dla siebie
4. ide sie polozyc na sniegu i zasnac... i juz sie nie obudzic
Wysłany: Pon 07 Mar, 2005 21:52
A mnie rodzice wysylaja na kolonie.... kurcze chyba nie bede mogla jak cos to na ten oboz ... no ale zalezy kiedy i za ile.
Otwieracz -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 07 Mar, 2005 22:33
w piatek sie chla,
w sobote sie umiera
w niedziele sie znowu chla
a w poniedziałek sie żałuje ze sie nie umarło w sobote
Od samego zalozenia firm trwala wojna miedzy producentami srodkow przeciwko kacowi . Przeciagajacy sie spor o to ktory jest lepszy Alkaprim czy Alkazelcer obie firmy postanowily zakonczyc raz na zawsze powolujac specjalna komisje testujaca . Kandydaci bardzo szybko sie znalezli ;d . Po dlugotrwalych i doglebnych badaniach komisja ozekla iz najlepszy jest Alkaprim .
Zapytana o przyczyny werdyktu jednoglosnie odpowiedziala : Bo sie ciszej rozpuszcza .
;d ;d ;d ;d
Wysłany: Pon 07 Mar, 2005 23:21
Nieletnich proszę o nie czytanie mojego posta dalej.
hehe proponujesz zasade czym sie zatrules tym sie lecz.....ale ja jednak odradzam - klin powoduje ze znow dostarczasz alko do organizmu, ktory trzeba tez przerobic wiec tylko odsowasz kaca w czasie a nie likwidujesz......
Otwieracz -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 08 Mar, 2005 14:40
Nie wiem, ja klin stosuję tylko w czasie "maratonów" (każdy ma jakiś sport).
wracajac do tematu to do wawy jade jak tylko tata pojedzie na szkolenie lub delegacje...
a co do spotkania w k-cach to wolalbym zeby nie bylo sniegu i ylo przynajmniej 5*C ;p nie lubie chodzic w kurtce ;d
Wysłany: Wto 08 Mar, 2005 17:11
a jak jest 5 stopni to ty już bez kurtki? terefere