humm... ale ja sie jeszcze na nic nie umowilem ;d;d bo nie wiem czy to ma sens jeslibysmy mieli sie nie dogadac... mozemy mamy 2 zupelnie inne charaktery i upodobania... i bedzie jeden wielki zonk ;d
moze i mozna... ale czy warto? ;>
a po za tym jak sobie wyobrazasz takie spotkanie... podejdziemy do siebie "czesc" "czesc" i co dalej? hyhy
ja nie mowie nie ale nie jestem do konca przekonany czy to dobry pomysl ;>
hm.. jak ja sobie to wyobrazam?
gdyby był i Himi, mielibyście jakies dodatkowe tematy do rozmowy
a moze i tego dnia udaloby mi się wyrwać do mnie Nenar (nenaaar co Ty na to? :*) ato i by było weselej =)
zawsze mozna sie wybrać gdzieś do baru, kawiarni, na kawe, cokolwiek =]
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 06 Mar, 2005 14:02
Ja jestem zawsze za =) a wiesz, ze chcę się zwlaić do katowic na Myslovitza
Nenuś Myslovitz nie w Katowicach : > Myslovitz u mnie w miescie =p
Te Francek, a może Ty fote dasz bo od wsyzstkich co sekunde wyciągasz to sie swoja pochwal
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 06 Mar, 2005 14:14
Mam... w forumowym albumie z pieskiem chyba nawet mam
Wierzbuś a to u Ciebie na melinie (żart) =) to jeszcze lepiej
bejbe nie mow do mnie tak wiecej ;p
a moje foty masz w naszych zdjeciach ;p
Wysłany: Nie 06 Mar, 2005 14:50
panienka_wierzba napisał/a:
hm.. jak ja sobie to wyobrazam?
gdyby był i Himi, mielibyście jakies dodatkowe tematy do rozmowy
No ja bardzo chętnie bym się spotkał, wszystko jednak zależy od tego, gdzie i kiedy . Ale nic nie gwarantuję...
panienka_wierzba napisał/a:
a moze i tego dnia udaloby mi się wyrwać do mnie Nenar (nenaaar co Ty na to? :*) ato i by było weselej =)
Błehehe, to zabrzmiało, jakby się szykowała jakaś podwójna randka . W takim wypadku ja odpadam ;P.
A co do tematów do rozmowy... może nie jestem długo na Forum, ale moim zdaniem Wierzba to dosyć miła i wygadana osóbka z którą dałoby się o wszystkim poplotkować . To i się nie bójta - jakoś to będzie ;].
więc zgadamy się pewnie =) a może nanar wpadnie do mnie 18 (na tą głupią osm w koncu =p) więc moze 19 (sobota) w katowicach? =)
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 06 Mar, 2005 19:51
Ekhem... niezmiernie przepraszam wszystkich chętnych do spotkania w Katowicach (czyli Frances0, Wierzbę i Nenar), ale wiem już na 99%, że nie będę miał szans na uczestniczenie w spotkaniu. Bardzo mi przykro.
Wszystko jednak zależy od rozmowy, jaką będę zmuszony przeprowadzić w najbliższym czasie z pewną osobą. Jeśli rozmowa ta pójdzie nie po mojej myśli, to na spotkaniu nie będzie mnie na pewno.
(A kto wie, może do 19 nie będzie mnie już na tym świecie.)
Poza tym znikam z forum na jakiś czas (na jaki, zależy tylko i wyłącznie od tej rozmowy). Jeśli ktoś z wyżej wymienionej trójki będzie miał jakieś wątpliwości i pytania, to proszę się ze mną kontaktować przez e-maila. Mój adres macie pod każdym moim postem .
Jeszcze raz przepraszam.