Tak tak tak było świetnie, a siniak na nodze wciąz rośnie, ale nie nażekam i po raz pierwszy byłam na tłumie, ale tłumok ze mnie, ze zawsze się bałam, a i tak miałam praktycznie jedną czy dwie okazje, bo u nas bieda z koncertami, ale jakby Akuraci mogli zapomniec o rodzimym Bielsku-Białej... Wokalista Farben Lehre wymiata jak mało kto^^
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pon 28 Lut, 2005 19:31
No było fajnie =]
zarąbiście grali ^_____^ najlepiej bawiłam się na HappySad'zie oraz na Akuracie ale na Akuracie miałam już strasznie mało siły.
Taaa wokalista Farbena ja nie moge blehehehe =]
Przydałby mi sie tylko jakiś facet no, bo mi tak jakos samotnei było Ty chociaz mialas Łukasza =) (poza tym, sądzę iż Mateusz [jeśli dobrze pamiętam imie =p Twój kumpel blondynek] to nawet nizły jest yhyhy, szczególnie że mam słabość do długowłosych blondynów i do facetów z kręconymi dlugimi wlosami a on mial takie falowane poza tym mial imie na M, do czego nie wiadomo czemu ostatnimi czasy równiez mam slabosc ^_______^)
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Wysłany: Pon 28 Lut, 2005 19:32
No było fajnie =]
zarąbiście grali ^_____^ najlepiej bawiłam się na HappySad'zie oraz na Akuracie ale na Akuracie miałam już strasznie mało siły.
Taaa wokalista Farbena ja nie moge blehehehe =]
Przydałby mi sie tylko jakiś facet no, bo mi tak jakos samotnei było Ty chociaz mialas Łukasza =) (poza tym, sądzę iż Mateusz [jeśli dobrze pamiętam imie =p Twój kumpel blondynek] to nawet nizły jest yhyhy, szczególnie że mam słabość do długowłosych blondynów i do facetów z kręconymi dlugimi wlosami a on mial takie falowane poza tym mial imie na M, do czego nie wiadomo czemu ostatnimi czasy równiez mam slabosc ^_______^)
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 28 Lut, 2005 20:36
No wiesz mateusz niby zajęty, niby nie, a sama wkońcu nie wiem jak to jest, bo ta panna dziwna jest pod względem facetów, niby jest z mateuszem a 2 trzyma ciągle w niepewności, ale chętnie Ci oddam Mateusza bierz go =) bierz wszystkich oprócz Łukasza
Wysłany: Pon 28 Lut, 2005 21:16
hahaha ^^
mam dosc zajętych i niby nie zajętych facetów (przepraszam adimna za off top) wiec zostane najlepiej nie wiem, aseksualna jakas =/
a poslzi mi wszyscy faceci, i tak nikt mnie nie chce =p
Ja się wybieram teraz w niedzielę Będzie SJUUUPEEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szczególnie,ze będzie też Potter ^^ taki chłopiec,dwa lata starszy,który mi się podoba ^^ już od...nie wiem wrzesnia? bwehehehe XD jestem wytrwała no,wokalista Farben Lehre wymiata jak mało kto : P Ale...papug ze mnie no dobra,papuga Bilet na to kupiłam za forsę,za którą miałam obiady w szkole zakupić,ale mniejsza oczywiście ojciec ,ani mama nic nie wiedzą,ale mniejsza ;D
_________________ Wakaaacje!Znów będą wakaaacje! xD
Hue hue trza napisać no normalnie a więc od mojej kochaniuskiej Panienki Wierzbusi dostałam zaproszenie do Katowic, a chyba raczej Gliwic na zacne a jakże Punky Regge Live, wypad po raz drugi, a nawet z tą samą słodziuchną osobą to normalnie jak marzenie, po za tym mamusia się zgodziła, tylko muszę być w domu przed szkołą w poniedziałek, ale to chyba niewielki pblem, gorszym jest to, ze w środę wywiadówka, a babka z angielskigo chce pogadać z mamusią, a po za tym ma ktoś jakieś mp3 zespołu "Klinika"?
Wysłany: Pią 11 Mar, 2005 14:52
nie nie do Gliwic, do Katowic słońce = )
i przyjadą tez Czerwony Miś z przyjaciółką Domą = ] (obie znam osobiscie)
więc na pewno bedzie [cenzura]
wybierzemy się jeszcze z moimi znajomymi panienkami, a brat powiedział że zbierze całe moje menestwo 9czyt. moich przyjaciół) i sie wybiorą tez.
[cenzura] nie Czerwony Miś ;] Wlochata rządzi i wymiata tak jak Farben Lehre ;] ja ja było [cenzura] i w ogole ;] i [cenzura] ludzie ;] aaaaaa ;]
_________________ ...anarchizm, komunizm, faszystowskie [cenzura], by być sobą nie musisz mieć symboli...
...my wszyscy dziękujemy wam Rote Armee Fraktion...
...wielkie ludzkie mrowisko po moim sercu przechodzi...