| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
PunkyReggae Live
Autor Wiadomość
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 28 Lut, 2005 14:33   

Tak tak tak było świetnie, a siniak na nodze wciąz rośnie, ale nie nażekam i po raz pierwszy byłam na tłumie, ale tłumok ze mnie, ze zawsze się bałam, a i tak miałam praktycznie jedną czy dwie okazje, bo u nas bieda z koncertami, ale jakby Akuraci mogli zapomniec o rodzimym Bielsku-Białej... Wokalista Farben Lehre wymiata jak mało kto^^
Przejdź na dół
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pon 28 Lut, 2005 16:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Do lublina tez przyjadą! To moze sie wybiorę???

Numer Gadu-Gadu
7060479
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Pon 28 Lut, 2005 19:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No było fajnie =]
zarąbiście grali ^_____^ najlepiej bawiłam się na HappySad'zie oraz na Akuracie ale na Akuracie miałam już strasznie mało siły.
Taaa wokalista Farbena Wink ja nie moge blehehehe =]
Przydałby mi sie tylko jakiś facet no, bo mi tak jakos samotnei było Wink Ty chociaz mialas Łukasza =) (poza tym, sądzę iż Mateusz [jeśli dobrze pamiętam imie =p Twój kumpel blondynek] to nawet nizły jest yhyhy, szczególnie że mam słabość do długowłosych blondynów i do facetów z kręconymi dlugimi wlosami a on mial takie falowane Wink poza tym mial imie na M, do czego nie wiadomo czemu ostatnimi czasy równiez mam slabosc ^_______^)

Numer Gadu-Gadu
2891618
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Pon 28 Lut, 2005 19:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No było fajnie =]
zarąbiście grali ^_____^ najlepiej bawiłam się na HappySad'zie oraz na Akuracie ale na Akuracie miałam już strasznie mało siły.
Taaa wokalista Farbena Wink ja nie moge blehehehe =]
Przydałby mi sie tylko jakiś facet no, bo mi tak jakos samotnei było Wink Ty chociaz mialas Łukasza =) (poza tym, sądzę iż Mateusz [jeśli dobrze pamiętam imie =p Twój kumpel blondynek] to nawet nizły jest yhyhy, szczególnie że mam słabość do długowłosych blondynów i do facetów z kręconymi dlugimi wlosami a on mial takie falowane Wink poza tym mial imie na M, do czego nie wiadomo czemu ostatnimi czasy równiez mam slabosc ^_______^)

Numer Gadu-Gadu
2891618
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 28 Lut, 2005 20:36   

No wiesz mateusz niby zajęty, niby nie, a sama wkońcu nie wiem jak to jest, bo ta panna dziwna jest pod względem facetów, niby jest z mateuszem a 2 trzyma ciągle w niepewności, ale chętnie Ci oddam Mateusza bierz go =) bierz wszystkich oprócz Łukasza Cool
Powrót do góry
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Pon 28 Lut, 2005 21:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hahaha ^^
mam dosc zajętych i niby nie zajętych facetów (przepraszam adimna za off top) wiec zostane najlepiej nie wiem, aseksualna jakas =/ Wink
a poslzi mi wszyscy faceci, i tak nikt mnie nie chce =p

Numer Gadu-Gadu
2891618
Idda Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 03 Mar, 2005 15:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja się wybieram teraz w niedzielę biggrin Będzie SJUUUPEEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin Szczególnie,ze będzie też Potter ^^ taki chłopiec,dwa lata starszy,który mi się podoba ^^ już od...nie wiem Razz wrzesnia? biggrin bwehehehe XD jestem wytrwała biggrin no,wokalista Farben Lehre wymiata jak mało kto : P Ale...papug ze mnie biggrin no dobra,papuga Razz biggrin Bilet na to kupiłam za forsę,za którą miałam obiady w szkole zakupić,ale mniejsza Razz oczywiście ojciec ,ani mama nic nie wiedzą,ale mniejsza ;D

Numer Gadu-Gadu
1868191
ZmoRa Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 04 Mar, 2005 21:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a mnie tam nie będzie.... Sad
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 11 Mar, 2005 12:23   

Hue hue trza napisać no normalnie a więc od mojej kochaniuskiej Panienki Wierzbusi dostałam zaproszenie do Katowic, a chyba raczej Gliwic na zacne a jakże Punky Regge Live, wypad po raz drugi, a nawet z tą samą słodziuchną osobą to normalnie jak marzenie, po za tym mamusia się zgodziła, tylko muszę być w domu przed szkołą w poniedziałek, ale to chyba niewielki pblem, gorszym jest to, ze w środę wywiadówka, a babka z angielskigo chce pogadać z mamusią, a po za tym ma ktoś jakieś mp3 zespołu "Klinika"?
Powrót do góry
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Pią 11 Mar, 2005 14:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie nie do Gliwic, do Katowic słońce = )
i przyjadą tez Czerwony Miś z przyjaciółką Domą = ] (obie znam osobiscie)
więc na pewno bedzie [cenzura]
wybierzemy się jeszcze z moimi znajomymi panienkami, a brat powiedział że zbierze całe moje menestwo 9czyt. moich przyjaciół) i sie wybiorą tez.

Numer Gadu-Gadu
2891618
Włochata Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 04 Cze, 2005 12:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

[cenzura] nie Czerwony Miś ;] Wlochata rządzi i wymiata tak jak Farben Lehre ;] ja ja było [cenzura] i w ogole ;] i [cenzura] ludzie ;] aaaaaa ;]

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu