Wysłany: Pią 04 Mar, 2005 16:10 moze by zrobic serie "mini konkursikow "?
no wiec powiem od razu, ze ten posmyls zgapowalam z jednego forum. Najlepiej chyba bedzie jak wejdziecie TUTAJ i sami zobaczycie jak to wyglada. Wiec wybiera sie najlepsze avatary, najlepsze nicki, najdziwniejszych uzytkownikow, najlepsze tematy, najwiekszych spamerow itp itd. Najpierw kazdy zglasza swojego kandytdata lub "cos" to danego tytulu w danym temacie, a pozniej poprzez glosowanie wybiera sie to/tego "naj".
Mi sie akurat taki pomysl podoba, ale ostatnio prawie nie jestem na tamtym forum, tylko na tym, to wiec chcialabym, zeby takie cos tez tutaj przeprowadzic. Ale najlepiej bedzie jak wejdziecie na ta strone, do ktorej link podalam wczesniej i na wlasne oczy zobaczycie.
ops dodalo mi sie ten temat 2 razy, wiec prosze o skasowanie tego bez ankiety i pisanie tylko w tym temacie
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
A ja jestem na NIE...
Trochę przychamujcie z tymi konkursami...
Bo niedługo na forum nie będziemy nic innego robić niż tylko konkursiki itp...
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 04 Mar, 2005 17:36
Hmmm.... A ja szczeże powiedziawszy sie zastanowie !
Myśle że konkurs na najlepszy nick jest do bani Ale naj avy i użytkownik spam są niezłe
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 04 Mar, 2005 17:45
dorota93 napisał/a:
Myśle że konkurs na najlepszy nick jest do bani Ale naj avy i użytkownik spam są niezłe
Ee tam, najlepszy av... przecież i tak każdy wie, że najlepszym avem jest ten, który przedstawia Cloud'a Strife'a w okularkach, oraz który pokazuje potęgę współczesnej techniki komputerowej, potrafiącej tworzyć takie żywe i realne cuda .
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 04 Mar, 2005 17:53
Himitsu napisał/a:
dorota93 napisał/a:
Ee tam, najlepszy av... przecież i tak każdy wie, że najlepszym avem jest ten, który przedstawia Cloud'a Strife'a w okularkach, oraz który pokazuje potęgę współczesnej techniki komputerowej, potrafiącej tworzyć takie żywe i realne cuda .
Będzie to pewnie wezmę udział, nie będzie to płakała nie będę tyż.
tylko chyba zapomnialam dopowiedziec, ze nie moza zglaszac siebie samego, tylko dwie, lub trzy inne osoby, bo to by troche glupio bylo, gdyby do nominajci do jakiegos tytulu kazdy sam siebie zglaszal
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 05 Mar, 2005 11:35
AmazonkAA napisał/a:
Gabrielen napisał/a:
Będzie to pewnie wezmę udział, nie będzie to płakała nie będę tyż.
tylko chyba zapomnialam dopowiedziec, ze nie moza zglaszac siebie samego, tylko dwie, lub trzy inne osoby, bo to by troche glupio bylo, gdyby do nominajci do jakiegos tytulu kazdy sam siebie zglaszal
Chodziło mi mniej więcej o to, że jakby był, to będę się "udzielać" (zgłaszać kogoś etc.), a jak nie to tez dobrze. Poprostu. Lotto.