ja jak chce zachorowac, to robie wszystko, aby sie przeziebic. Chodze z rozpieta kurtka, bez szalika i czapki. Jem lody, pije zimne napoje itp itd
najpierw boli gardlo, pozniej ma sie katar, a pozniej wystarczy dostac goraczki i juz nie trzeba chodzic do szkoly.
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 03 Mar, 2005 21:15
a ja mam niezawodny sposób otóż to wykorzystuję moje uczulenie na kofelinę więc poprostu pijem cocacolem pepsi fantem czy inne takie w ilościach powyżej jednej piątej szklamnki kradziejka wymiotuje ponad dwa dni tak silne ma uczulenie, ewentualnie kawa też może być
Proszę baardzo...Chodzcie bez szalików, bez czapek, najlepiej nadzy Njalepiej odwiedzajcie chorych kolegów, czy jak tam wolicie chore koleżanki...Jedzcie lody, pijcie zimne napoje...No jasneee...W końcu żyjemy w wolnym kraju
..... DO ZOBACZENIA NA INTENSYWNEJ TERAPII lllooooolll Może i ja tam będę
Ja tam nigdy nie wywoluje choroby, bo po co sie wysilac, jak nie chce isc do szkoly to mowie: "mamo wiesz jak bardzo cie kocham....?" mam mowi: "musisz isc dzis do szkoly!" a ja na to: " nie to nie, pojde sobie na wagary, myslalam ze wolisz jak zostane w domu to posprzatam..." mam sie pyta wtedy jakie mam lekcje i czy mam klasowke i nie musze isc do szkoly, ale za to musze posprzatac
A jak tak bardzo nie chcecie isc do szkoly to niech was pies w palec ugryzie, potem sobie zerwijcie paznokcia, nie idzcie z tym odrazu do lekarza, tylko dopiero po dwoch miechach. Ja tak zrobilam (oczywiscie nie specjalnie) no i siedzialam w szpitalu 8 dni, mialam zabieg i zapalenie kosci Zdolna jestem poprostu no a potem zwolnienie na dwa tygodnie i szkole macie z glowy!
Tylko ile ja teraz mam zaleglosci w szkole...ale narazie nauczyciele daja mi ulgi w szkole ale zawsze tak nie bedzie....
Po konsultacji z moim kolega ktory jest obcykany w tych sprawach ( o matko!Jak to brzmi...) dowiedzialam sie, ze aby wywolac goraczke nalezy zjesc surowego ziemniaka...podobno skutkuje...ja tam nie probowalam, nom ale kolega polecal
Nie stosuję takich sposobów chociaż nieraz nie chcę iść do szkoły to po prostu mówię, że źle się czuję. Nieraz skutkuje, a nieraz muszę iść do szkoły i kiedy mnie coś boli dzwonię do rodziców. Ostatnio tak było, ale nie oszukiwałam tylko naprawdę się źle czułam.