| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
zostań z nim, czy starać sie o tego drugiego..
Autor Wiadomość
someone...
Gość
PostWysłany: Nie 27 Lip, 2003 17:39   zostań z nim, czy starać sie o tego drugiego..

hmm..
tuz przed moim wyjazdem do babci, pewien chłopak, dwa lata młodszy poprosił mnie o chodzenie.. zgodziłam sie bo wiele dla mnie znaczył.. wróciłam i nic.. kompletnie nic, chociaż jednak nie chciałam go zostawiać wyjeżdżając kilka dni pozniej na kolonie.. pożegnaliśmy się.. on był jakiś oschły..
wyjechałam na dwa tygodnie, poznałam tam chłopaka w moim wieku, który spodobał mi sie od pierwszego wejrzenia.. ja nie wiem czy on coś do mnie czuje, ale wiem na pewno że mnie lubi i ma gg.. o moim chłopaku jakbym zapomniała.. i co ja mam teraz robić.. ? zostać z tamtym, czy starać sie o tego nowego, chociaż nie mam pewności czy mam u niego jakieś szanse..?
jest jeszcze jedna sprawa... z moim chłopakiem chodzimy nieoficjalnie.. jeszcze nikt o tym nie wie.. a ja sie boje wstydu, że chodze z młodszym..

co ja mam robić? Sad
Przejdź na dół
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 27 Lip, 2003 17:46   

Nie zmuszaj się do chodzenia z tym, którego raczej nie kochasz. Spróbuj poderwać tego którego wolisz. Tylko musisz zerwać z tamtym, tak żeby nie sprawić mu przykrości... A na to na razie nie mam pomysłu.
Powrót do góry
Weronika
Gość
PostWysłany: Nie 27 Lip, 2003 17:49   

Droga przyjaciółko najlepiej zaproś ich dwóch do ciebie i poznaj ich jacy są czy cie do ciebie zbliżają a jeśli ten z którym chodziłam będzie można powiedzieć winkwintnie rozmawiał to on będzie leprzy ale jeśli ten drugi będzie sie zbilżał i ten pierwszy to znaczy że pierwszy jest zazdrosny
Powrót do góry
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 06 Sie, 2003 19:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja uwazam ze nikt z nas niemoze ci pomuc posluchaj glosu wlasnego serca i poprostu wybierz sama biggrin

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3259633
girl_in_black Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 28 Sie, 2003 00:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Poczekaj aż tamten przyjedzie. Może z nim zerwiesz a później będziesz żałować, że ten drugi np. Cię nie chciał.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Keśka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 29 Sie, 2003 21:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hmm...Znam wiele dziewczyn, którym podoba się kilku chłopaków. Uważam to za prawie to samo, co zdrada. W Twoim przypadku, poradziłabym Ci najpierw się dowiedzieć, czy podobasz się temu z kolonii, jeśli tak, przekonaj się czy on Ci się podoba, czy to tylko przelotna fascynacja, jeśli Ci się naprawdę podoba, zerwij z tym drugim. Jeśli zaś ani Ty, ani on Cię nie kocha, nie warto zrywać. A jeśli nie wiesz jak się go o to spytać....Hmm....Wyślij list!

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
6324199
Xesquio Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 29 Sie, 2003 23:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja sądze że jeśli jestes już z tym jednym to należało by z nim zostać. A jeśli byś z nim zerwała dla tego innego mogłabyś sobie nieźle poszarpać reputacje Wink.

Numer ICQ
Cytryna
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 30 Sie, 2003 13:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja na twoim miejscu starałabym się o tego którego dażysz większym uczuciem. Ja sama mam chłopaka, lecz staram się o innego i też nie mam pojęcia czy mam u niego szanse (to trochę głupio zabrzmiało ale tak jakos wyszło) też gadam z nim tylko przez gg i jak narazie zostaliśmy internetowymi przyjaciółmi bo on nie wie że mi się podoba. Na poważnie mamy pogadać w szkole. A co do zepsucia sobie reputacji hmm...mi jakoś przez to ona nigdy się nie zepsuła. Zależy też jak teraz patrzą na ciebie inni. Co tu jeszcze dużo mówić powinnaś iść za głosem swego serca.
Pozdrawiam paps

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
magda_ns
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 30 Sie, 2003 14:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jeżeli do tego mlodszego nic nie czujesz to nad czym sie zastanawiasz???
Wytłumacz mu to. Wiem z własnego doświadczenia
Po co masz się męczyć z tym którego nie kochasz???
Question

Odpowiedz do tematu