| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Problemy ... problemy ... problemy
Autor Wiadomość
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 22 Sty, 2005 13:25   

Merkavoth napisał/a:
Ja uciekłbym... Sad

Wątpię, żeby to był dobry pomysł. Potem może być jeszcze gorzej.
A poza tym - pozostaje pytanie, DOKĄD?
Przejdź na dół
Merkavoth Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 22 Sty, 2005 14:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No więc ja zawsze mam dokąd, Himi. Dlatego nie sugerowałem tego Kindze, a tylko mówiłem, cobym zrobił. A co dalej? Hmm...ja zarobiłem trochę pieniędzy, więc bym to wziął, i parę innych rzeczy /komputer za ciężki... Crying or Very sad Wink /
I albo do kogoś znajomego, wtedy bym dopłacał do mieszkania, albo...na stację Łódź Kaliska...

Oczywiście nie proponowałem tego Kindze, bo to by jej raczej życie skopało /szkoła.../
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4582356
Nokia Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 23 Sty, 2005 13:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja bym uciekła z domu!
nawet jesli niemiałabym gdzie pójść, o wydaje mi sie ze wszedzie lepiej niz w domu Twoich starych..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 18 Lut, 2005 23:28   

Kinga, teraz dopiero widze że te moje problemy były jak jedna tysięczna tego co ty przeżyłaś... Sad Te wyprowadzenie się do kogoś z rodziny to wcale nie taki zły pomysł.... ale jak by zareagowlai rodzice?...... Ale pamiętaj żę jakbyś nie wiadomo gdzie bła, czy to w górach czy to nad morzem, u mnie jest zawsze jedno wolne łóżko więc bez skrupułów bym ci pomógł...... Rolling Eyes Jakoś jednak będziesz musiała to wszystko przeżyć... trzymam za ciebie kciuki, i nawet nie myśl już nigdu o tej żyletce Exclamation Jak taki ktoś jak ty może tak cierpieć nie ozumie tego... ty poinnaś żyć jak królowa i być szczęśłiwa. (Aniele) Idea
Powrót do góry
ajeczka11 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sob 19 Lut, 2005 18:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Rzeczywiśc ei smutna historia......Jestem zaskoczona...Taka śliczna sdziewczyna(widziam zdjęcie:D) a tak życie zamrnowana...Myślisz ,ze to przez rodziców?

Naprawdę współczucie teraz myśle,ze moi rodzice wcale tacy źli nie sąSmile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7060479
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Czw 03 Mar, 2005 14:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam dość tak choletnie dość tego wszystkiego co mnie otacza.
Dziś no normalnie dzien jest '[cenzura]' o 7 wstalam poszlam do szkoly ... o 8 wyjazd na rekolekcje do innej parafii ... spowiedz msza jakis teatrytrzyk ... powrot do domu. Dzwoni do domofonu bo furtka zamknieta ... ojciec otworzyl mi brame z pilota ... wchodze do domu ... siadam w kuchni. Nalewam sobie soku a on do mnie
-Dzwoniła pewna kobieta
-Jaka
-Nie wiem ze skzoly chyba
-No i ?
- I gadała z matką
-O czym ?
-Nie wiem matki sie zapytaj
-A gdzie jest matka
-A co ty wszystko musisz wiedziec
-DObra ide do siebie
-A czekaj ... < w tym momencie ojciec szpara mi w torbie wjmując pliczek zdjec ktore wzielam zeby zrobic szkolna kronike)
-Ejj zostaw to
-Ale ty jedziesz fajkami ... palisz?
-O co ci chodzi moze to kadzidlo z kosciola qzwa spedzilam tam 5 godzin
-Tak ? ... a moze znow sie zadajesz z Damianem
-Prosze daj spokoj i oddaj mi te zdjecia to do kroniki
- < oddaje mi foty > A moze ty pijesz ?
-Oszalałeś ?
-Taaak ? ... no wiec ta pani dzwoniła wlasnie po to zeby matce pwoiedziec ze pijesz piwo
- Fajnie ...
-Pijesz czy nie
- A jak myslisz
- Nie pyskuj kurwo
- NIE PIJĘ ... pasi ?
- A co robila ta puszka za Twoim lozkiem
- I tak nie zrozumiesz
- no powiedz mi
- Daj spokoj
- A moze jeszcze uprawiasz sex ? ...
- Nara

W tym momencie poszlam do pokoju to co tam zobaczyłam czyli odsuniete łóżko poprzesuwane szafki wszystko powywalane z szuflad etc ... i gorke roznych bzdurek typu : wiersze, listy ... i takie moje prv rzeczy myslałam ze oszaleje jak tro zobaczylam
Neutral ... Taa ...
A co do tej puszki piwa ... to to była mojej kumpeli ... :/ ktora wczoraj mialaby przez to przypał a ja chcialam jej Hym pomoc ... :/ ... Tak to wychodzi ...
Nie wiem juz co mam zrobic ... nie wiem ... jak mam zrobic ... i wogole juz mam tego dosc ... Wrocilam z rekolekcji i musze powiedziec ze czulam jakies jakby 'szczescie' nie wiem ... moze słowa ksiedza ktory mnie spowiadal ... moze eh .. a tu szkoda gadac
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 03 Mar, 2005 18:00   

Ej a może byś tak delikatnie wytłumaczyła to dla rodziców albo przyprowadzać koleżanke i niech ona wytłumaczy.... poprostu nie wiem co powiedzieć jestem w szoku że twoi starzy tak mówią Rolling Eyes
Powrót do góry
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Czw 03 Mar, 2005 18:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No coż ... watpie ze to cos da ... moi rodzice są tacy ze nio jakas moja kolezanka ich nie przekona ...
Mnie najbardziej dziwi ta opcja z jakas facetką ktora dzwoni do domu ... probowałam z matki wyciagnac kto to niby a ona nic

Jeszce wam powiem ze sie wkurzylam i polozylam sie do lozka :p sluchajac happysad tak btw RazzP

no i oni mysleli ze spie
na biurku mialam szklanke z colą a moja matka
" WItek ... mi to na cole nie wyglada wez to zobacz"

A podczas kazan pare razy
" zachowujesz sie jak typowa alkoholiczka"

Jescze jak 'niby' spałam
to slyszalam tekst w stylu " To co ona tak sie na tych rekolekcjach upila ze teraz spi ?"

Albo ojciec nalewał sobie wina do obiadu i do mnie
" A moze wino ? ... ale watpie ze Ci bedzie smakowac bo jest wytrawne ... chociaz skoro piwo Ci smakuje"

No komedia ... wykończą mnie psychicznie
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 03 Mar, 2005 18:13   

Hm... czułaś "szczęście" po spowiedzi??
Więc może dobrym pomysłem byłoby porozmawiać z jakimś księdzem i poprosić o radę. (Oby tylko trafić na DOBREGO księdza.)
Powrót do góry
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Czw 03 Mar, 2005 18:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie wiem czy szczescie ... ale taki fajny ksiadz byl biggrin i wogole fajnie gadal jakos tak biggrin hheh
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 03 Mar, 2005 18:22   

Nom, niektórzy księża są spoko ludki Cool.
Ale poważnie - myślę, że powinnaś spróbować takiej rozmowy z księdzem. Samo to może jakoś pomóc.
Ewentualnie, wyjechać np. do sąsiedniego miasta czy gdzieś i umówić się na wizytę u jakiegoś "bezstronnego" (że tak to nazwę) psychologa, który nie wygada o celu wizyty nieodpowiednim osobom.
Powrót do góry
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Czw 03 Mar, 2005 18:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

aktualnie mam szlaban na wszystko poza kompem nie ma mowy o jakims wyjezdzie nawet taki tyci kawalek
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Strona 4 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Odpowiedz do tematu