Fierzbuś ale ja żartowałam z tymi końmi
Właśnie wiem...Większośc osób z forum ma przynajmniej te 12 lat, więc przypuszczsalnie gdyby na wakacjach mieliby te 13,14 to moglibyśmy pojechac na obóz ale przecież nie zostawimy Wero samej
A jeśli z drugiej strony nie pojedziemy na obóz tylko pojedziemy tak jak było wcześniej powiedziane pod namioty czy cuś to większość osób nie będzie mogła... Np. mnie i Wero na pewno by nie puścili...Nie wiem jak z innymi 12-14latkami ale mnie nie puściliby pod namioty "z jakimiś tam ludźmi z jakiegoś tam forum". Zdaje mi się,że to nie wypali...Bawcie się dobrze,ale beze mnie(moi rodzice niestety są zbyt nadopiekuńczy)
Mróweczka
mozesz powiedzieć że to będzie obóz =) mamy pełnoletniego opiekuna (nie EU? ) i wogole ^^ a jesli coś Twoim rodzicom nie będzie odpowiadać, to moge sie nawet poświęcić i przyjechać kiedyś do Ciebie z nimi pogadac (wiem że to daleko, więc musiałąbyś mnie jedną noc przenocować).
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
mozesz powiedzieć że to będzie obóz =) mamy pełnoletniego opiekuna (nie EU? ) i wogole ^^ a jesli coś Twoim rodzicom nie będzie odpowiadać, to moge sie nawet poświęcić i przyjechać kiedyś do Ciebie z nimi pogadac (wiem że to daleko, więc musiałąbyś mnie jedną noc przenocować).
Dzięki Ci Wierzbuś za dobre chęci,ale to raczej nie wypali...Moi rodziciele by mi nie pozwolili nawet,jakbyś z nimi pogadała-jeszcze by mnie opieprzyli,że dałam komuś 'obcemu' ich adres . A tak w odwiedzinki to zawsze jesteś mile widziana Z tym noclegiem to gorzej(rodzice ) ale jak będziesz sie gdzieś koło Bydzi kręcić to wiesz...
Teoretycznie macie
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 01 Gru, 2004 22:40
EU07 a co nie chcesz się z nami spotkać co do zlotu to chyba na każdy bym się jakoś wyrwała... tylko w wakacje jeszcze planuję jechać na zlot z overkilla, mojego drugiego forum, ale mam nadzieję, ze to nie będzie zawadzać, bo będzie krucho
Wydaje mi sie ze warto wrocić do tego tematu
i zastanowić co w końcu z tymi wakacjami
a więc ? :>
Otwieracz -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 27 Lut, 2005 23:44
szkoda ze tak ów kraj narzeka na fundusze bo dla was swietnym wyjazdem bylby oboz językowy za granice na nie jeden tydzien a w owych pędraki sa razem ze starszymi (na zwykle spotkanie nigdy nie puszcza nikogo rodzice) [rada od weterana spotkan ]
tyle
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 28 Lut, 2005 09:40
Heh, no nie powiem, pomysł Otwieracza jest co najmniej dobry :].
Szkoda tylko, że na 99,9% nie wypali .
Wysłany: Pon 28 Lut, 2005 14:19
Językowy!? Wariat z Ciebie... jestem przeciw, a po za tym za granice ja nie jade, bo mama ma dopłatę tylko do krajowych obozów dla mnie
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 28 Lut, 2005 15:46
elfkaNenar napisał/a:
Językowy!? Wariat z Ciebie... jestem przeciw, a po za tym za granice ja nie jade, bo mama ma dopłatę tylko do krajowych obozów dla mnie
A trzeba od razu od wariatów wyzywać??
Otwieracz zapodał pomysł, który TEORETYCZNIE jest bardzo dobry. Takie coś się jednak nie odbędzie, więc nie widzę powodów aby się unosić.
tak masz racje, teoretycznie
ale widzisz, przekłądaj od razu wsyzskto na praktyke, bo teoretycznie to ja sobie moge nawet popłynąc przez atlantyk jutro wieczorem.
Coś w stylu obóz językowy zapewnw w 100% nie przejdzie, tym bardziej zagraniczny. Więc trzeba wciaż mysleć..
Wysłany: Pon 28 Lut, 2005 20:35
Himi to było ty wariacie, ale bardziej po koleżeńsku niż po chamsku...
Wysłany: Pon 28 Lut, 2005 22:01
wariat...to niewiarygodnie kuszące...tylko wartiat byłby w stanie pokierować armią demonów bądz grupowo-zindywidualizowaną nacją Polaków...ale grupką Smurfów...ale nawet gdybym został zaproszony i teoretycznie chciałoby mi sie zrezygnować z ferii w irlandii albo austrii i spotkać z brzdącami to byłoby to najmneij szalone spotkanie jakiego bym doknonał z internautami co do okreslania po kolzensku to z kad wiesz zem kolega i tak beztrosko uzywasz pojec ze tak powiem rażących...czy kazdego uznajesz za kolege i nazywasz wariatem na ulicy "elfkonenar"? jak myślisz jak by zareagowal przyadkowy zbój uliczny czy dzentelmen tak zmieszany z błotem? na kartach historii tego forum nie nauczysz sie życia
Wysłany: Pon 28 Lut, 2005 22:04
a i toż obmawia Tsej ni zaś Otwieracz któryż to jest mym kolegą , a rozpoznac mozna nas jedynie od tej pory p stylu pisma ...powodzenia jak kto chce sie w zgadywanke bawić