Hm...Szczerze mówiąc to nie nawidzę,wprot nie cierpię takich gazet typu Bravo,Bravo Girl...
Chociaż Filipinka,Dziewczyna,Popcorn itp. są fajne Ale szkoda mi pieniędzy na nie wydawac. Regularnie kupuję Victora Gimnazjalistę
Mróweczka
Ja tam kiedyś czytałam 13, ale to jest chyba gazeta dla 10 latek, a nie 13...oólnie to nic nie ma dla 13 latek...w bravo piszą o seksie, bravo girl, filipince i dizewczynie tez...mi to nie przeszkadza za bardzo, ale wejdźcie na forum 13... ( link ) i poczytajcie...wszyscy narzekają na 13, ale na inne gazety też xD .
Ja tam kiedyś czytałam 13, ale to jest chyba gazeta dla 10 latek, a nie 13...oólnie to nic nie ma dla 13 latek...w bravo piszą o seksie, bravo girl, filipince i dizewczynie tez...mi to nie przeszkadza za bardzo, ale wejdźcie na forum 13... ( link ) i poczytajcie...wszyscy narzekają na 13, ale na inne gazety też xD .
No w tej 13 to nic ciekawego://///////////// Lubię filipinkę i bravo
Czytam też popcorn ale on to jest o muzyce;)
hehehe ostatnio poszłam z kumpela do gazeciarskiego dla beki... i przeglądałyśmy wyżej wspomniane gazety normalnie zwijałyśmy się ze smiechu "czy pasujecie do sibie" "jak go poderwać" "bądź jak super trendi gwiazda" "noś róż jest modny" ol je bejbe c'mon straszne to jest ninawidze tych gazet a fuj ble itd w sumie to wogule gazet nie czytam... no czasem moja kumpela przytarga jakies mądre gazety.... ale co tam
jeszcze co do bravo moja kumpela (inna) stała się tego ofiarą . Ja oczywiscie dla beki dorwalam sie do ostatniego numeru normalnie padalam ze smiechu gdy przeczytalam wywiad z Apocalyptica..... i sie zastanawialam czy bravo scieme wali czy nasi kochanie wiolonczelisci zglupieli.... obstawilam na to 1.... straszna ta gazeta.... wszystkie te gazety sa idiotyczne...
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 27 Lut, 2005 15:23
pff... 13? po pierwsze droga i z beznadziejnymi dodatkami po drugie pisza tamo bzdetach dla pokemoniastych nastolatek... e jednym slowem dno...
Ja zadko kupuje takie gazety ale uwaam ze najlepsza jest FILIPINKA. W bravo girl sa czasami fajne prezenty, Dziewczyna tez ujdzie, Twist to kupilam raz w zyciu. Co do 13 to sie takie badziewie z tego zrobilo ze zal kasy. Co dwa miechy sa blyszczyki i mozna powiedziec ze wiekszosc jest do [cenzura]. A oto fota prezentu do kwietniwej 13. Tylko uwaga bo tutaj trudno powstrzymac sie od smeichu. Bedzie landrynkowy telefon komorkowy z blyszczykami!!! Zreszta sami ocencie bo ten prezent nadaje sie do czasopisma BARBIE.
nie moge pisac ze smiechu..... boze hahahahaha jakiez to trędi hahahaha w koncu rozowy w modzie ahahaha matko zaraz z krzesla spadne nie no przyznaje to sie nadaje do Barbie albo Księżniczki mojej kumpeli 6-cioletnia siostra bylaby zafascynowana... ale ona jest za mala na cos takiego bwahahaha dlatego nie kupuje tych wszystkich gazet dla "nastolatek" one som strasne.... bojem siem... bwahahaha
Jedna z tych forumowiczek (zwie się agraff_ka) narzeka, że w 13 dają badziewiaste prezenty i piszą, że avril śpiewa rocka a sama pisze pOkEmOnOwYm pismem