Wielka Łapo - studnia jest całkiem całkiem :]. Ale nie mogłeś trafić na jakąś żyłę ropy naftowej?? W ostateczności bez wody można by się było obejść te kilka tygodni .
A co do zadania ogólnego, zwracam się z pytaniem do szanownego Wielkiego Rodzeństwa - jaka jest przewidywana kara za nie wywiązanie się z zadania??
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 27 Lut, 2005 14:47
Chyba będą wywalać...
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 27 Lut, 2005 14:55
OMFG... no toście wypalili z tym zadaniem... aż chciałoby się powiedzieć "trzy słowa do Rodzeństwa prowadzącego" .
To był żart jakby co. ;P
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 27 Lut, 2005 14:56
Uuu cięzko będzie... a wiecie jeszcze sie nie przedstawiłam no to jestem Agnieszka mam 163 wzrostu, waze 42 kg. Interesuje się muzyka slucham rocka, techno, popu.. z zreszta wszystkiego co łatwo wpada w ucho gram na pianinie oboju ... bla bla bla.. mam 14 zim Przyjechalam tu zeby się fajnie bawic.
I mam pomysł... czy nie moznaby było tych avów umieścic w podpisie? ja nie chce za bardzo zmieniac ava nie wiem jak inni.
A moze bysmy dali sobie pseudonimy z pierwszej edycji BB ? co wy na to?
Big Sister, zadanie wykonane, a może zamiast avataru (dla tych co chcą zamiast) można poprostu umieścic napis w podpisie?
Proszę, o rozważenie mojej sugestii.
Re Himi
Wydaje mi się, że dom BB postawili na gigantycznej żyle wodnej, a na żyłę ropy naftowej nie natrafiłem. Ale jeszcze mogę przekopać trochę działki. Tylko szkoda mi pelargoni.
Wysłany: Nie 27 Lut, 2005 15:23
Wielka Łapa napisał/a:
Big Sister, zadanie wykonane, a może zamiast avataru (dla tych co chcą zamiast) można poprostu umieścic napis w podpisie?
Popieram. Już dawno sobie postanowiłem, że nie będę kaleczyć żadnego ze swoich avatarów jakimiś dodatkami. Tym bardziej tego, który mam, bo mam do niego pewien sentyment.
Wielka Łapa napisał/a:
Tylko szkoda mi pelargoni.
Hah!! Jeśli znajdziesz żyłę ropy, to zasiejesz sobie ogród wielkości puszczy amazońskiej, pełen pelargonii . Jak chcesz, to mogę pomóc Ci kopać :].
Ostatnio zmieniony przez Wielka Łapa dnia Nie 27 Lut, 2005 15:25, w całości zmieniany 2 razy
- Zadanie wykonane Wielka Siostro - mówię, po czym znowu rozkładam się na kanapie .
_________________ "You are not a beautiful and unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else. We are all part of the same compost heap"
Pamiętaj, nie jesteś twoim postem na forum...
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 27 Lut, 2005 15:36
Nikt nie rozwazyl mojego pomyslu... hej wielki bracie co o tym myslisz??
I mam pomysł... czy nie moznaby było tych avów umieścic w podpisie? ja nie chce za bardzo zmieniac ava nie wiem jak inni.
A moze bysmy dali sobie pseudonimy z pierwszej edycji BB ? co wy na to?
1. Nie musisz zmieniać ava ;] wystarczu że dopiszesz "UBBDO" lub "Uczestnik BBDO" albo "Uczestnik Big Brother Dzieci Online"
2.Ok. To wpiszcie swój pseudonim pod nickiem lub w podpisie Ja i Aragorn już na początku sobie daliśmy ;]
Napastnik, zapomniałeś o "U" Miało być "UBBDO" ja "Uczestnik Big Brother Dzieci Online" a nie "BBDO" ;]
- Heh, no rzeczywiście. Ehh, to moje czytanie ze zrozumieniem... W każdym bądź razie niedociągnięcie naprawione .
Po wypowiedzeniu tych kilku zdań ponownie siadam na kanapie.
_________________ "You are not a beautiful and unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else. We are all part of the same compost heap"
Pamiętaj, nie jesteś twoim postem na forum...
Wielka Łapo.
Zadanie jest chyba prosto wytłumaczone nie??
Macie mieć podpis w Avie rozumiecie w Avie a nie w podpisie czy gdzie kolwiek indziej. Jeśli się komuś nie podoba to się niestety ale pożegnamy.