Forumowy Big Brother... tego jeszcze chyba swiat nie widzial
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
margo jezeli zabujalas sie w Aragornie, to nie masz sie czego wstydzic normalna sprawa.
Aragorn porozmawiaj ladnie z kolezanka, zachowuj sie ladnie bo tak nie wypada
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 26 Lut, 2005 09:34
Gladiatorpl napisał/a:
margo jezeli zabujalas sie w Aragornie, to nie masz sie czego wstydzic normalna sprawa.
No cóż, wiele dziewczyn sądzi, że Mortensen jest przystojny, więc nie dziwota .
...
...
Aaaa, chodziło Ci o naszego forumowego!! A to drobna pomyłka .
PS. Widzę, że pomysł naszego forumowego phpB(ig)B(rother) podchwycił... jako pomysłodawca oczekuję od forumowiczów jakiejś zapłaty za to, czy premii - obojętnie .
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 26 Lut, 2005 10:08
Hah, jak się dopomina to trzeba składkę zrobić.
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 26 Lut, 2005 10:12
Gabrielen napisał/a:
Hah, jak się dopomina to trzeba składkę zrobić.
Spokojnie, spokojnie - nie tak szybko :]. Jeszcze się nie zastanowiłem nad formą zapłaty :]. A może wystarczy mi całus od którejś z forumowiczek?? Chociaż, jak już zrobicie tą składkę, to czemu nie. ;P
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 26 Lut, 2005 10:33
Jednak składka? xP
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 26 Lut, 2005 10:46
Himitsu napisał/a:
Gladiatorpl napisał/a:
Bo jest =P... co do nagrody... jesli sie zgodzi ta co ma się zgodzić to ja jestem Za, a jak nie to składka na Himitsu =) wszystkich uczestników wpisowe
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 26 Lut, 2005 10:56
elfkaNenar napisał/a:
Himitsu napisał/a:
Gladiatorpl napisał/a:
Bo jest =P... co do nagrody... jesli sie zgodzi ta co ma się zgodzić to ja jestem Za, a jak nie to składka na Himitsu =) wszystkich uczestników wpisowe
O ile będzie "za". Bo jak się nie zgodzi to bu.... Moje pienionszki.