| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Jak wyglądac na starszą?
Autor Wiadomość
Kloe Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sro 23 Lut, 2005 20:57   Jak wyglądac na starszą? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Witam, mam problem otóż mam (prawie) 13 lat, a zawsze wszyscy mi mówią, że wyglądam na niecąłe 12.
Strasznie mnie to wkurza! Od czego to zależy? Od wzrostu, wagi?
Może znacie jakieś sposoby na to żeby wyglądac na starszą?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
6478382
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sro 23 Lut, 2005 20:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja tam z tym problemu nie mam Wink od zawsze bylam 'starsza' niz jestem =p hyhy
a od czego to zalezy? moze od budowy? od wizerunku twarzy? od tego w jaki sposob się zachowujesz/odnosisz? moze jakis delikatny makijarz? =]

Numer Gadu-Gadu
2891618
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 23 Lut, 2005 20:59   

Zależy to od wzrostu i od twarzy, oraz od fryzury i stylu ubierania... a jedynym sposobem jaki znam to tapeta na twarz... ja nigdy takiego problemu nie miałąm, bo byłam dużym dzieckiem i mi nawet w wieku 13 lat dawali 18
Powrót do góry
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Sro 23 Lut, 2005 21:23    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja taki problem miałam nie ukrywam:)
od tego moja xywa.
zawsze byłam 11 latką w wieku lat 13.
no cóż.
Z jednej strony to samo przyszło.
Ja mając 13 lat miałam końską grzywkę fuu, 150 cm wzrostu, podkrążone oczy, bez biustna,i ubierałam sie w sklepach dla dzieci.. bo inne ciuchy nie pasowały.. w sumie to tragedia. Razz
teraz mam lat prawie 15, i hm.. mam 163 cm wzrostu, grzywke zapusciłam, a to dodało mi conajmniej 2,3 lat. cycki mi urosłyRazz jak urosłam, to sobie troszeczke inne ciuchy kupuje.. a podkrążone oczy tuszuje. W sumie to teraz wyglądam na swój wiek:P Choć zależy.
To zależy od człowieka, każdy ma inne cechy które go odmładzają.
Napewno lat mi dodało malowanie sie:P Nie ukrywam, że czasem używam fluidu:P bo mam strasznie jasną cere, i maluje rzęsy, żeby moje łoczy wydawały się większe, bo w sumie to mam jak u chińczyka Razz
Może masz swoje zdjęcie? Można by pokombinowaćSmile
Ale to jednak z czasem samo przychodzi.
W sumie ja miałam taki etap - że nagle wszystko sie zmieniło. najbardziej tera, 2 klasie.
I na ciebie czas przyjdzie:)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
zazulita Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 8 razy
PostWysłany: Sro 23 Lut, 2005 22:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Też zawsze miała taki proble, zapewnie dlatego, bo jestem chuda i niska. Myślę, że można się postarzyć napewno makijarzem tylko, że wtedy może to wyglądać bardzo nienaturalnie. Ja proponowałabym aby zacząć sie dorośle ubierać (oczywiście nie przesadzić). Można równiesz zmienić fryzurę na poważniejszą. Przy tym wszystkim oczywiście trzeba pamiętać, żeby nie przesadzić. Jeśli się za bardzo postarzysz to bedzie klops Wink

P.S. Koniecznie daj tutaj swoje zdjęcie, bo naprawde trudno jest doradzać komuś kiedy sie nie wie jak ten ktos wygląda Wink

Pozdrawiam i zyczę powodzenia w postrzaniu się Mr. Green

Numer Gadu-Gadu
8619585
Agnieszka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 23 Lut, 2005 22:47   

No wiec zalezy od rysów twarzy, wzrostu, wagi troche tez, a przedewszystkim od zachowania. Jesli zahcowuje sie dziecinnie kazdy uwaza taka osobe za o wiele mlodsza, trzeba zachowywac sie stosownie do wieku. Ja nie mam raczej takieo problemu.
Powrót do góry
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Sro 23 Lut, 2005 23:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mam 23 (jescze troche i 24) a wygladam na 17 i bardzo mnie to cieszy (moze poza momentami kiedy zapomne dowodu a kupuje piwo czy papierosy i pani sie payta 'a dowodzik jest? jak nie to po 18 zapraszam')....nie ma po co sie postarzac na sile.....masz 13....a na wiecej niz 15 i tak wygladac nie bedziesz wiec tylko sie nameczysz i to zupelnie niepotzrebnie....a wogole to czemu ma to sluzyc to postarzanie? bo myla cie tylko o rok a nie np o 5 lat Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 24 Lut, 2005 13:57   

Mysle ze niema po co sie postarzac.Np.zobaczysz fajnego kolesia i on pomysli "za stara" :] a jak bedziesz w pozniejszym wieku to bedziesz sie chciała odmłodzic za wszelką cene :] i bedziesz wydawac kupe kasy na cudowne kremy..
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 24 Lut, 2005 15:46   

proponuje operacje plastyczne tak ze cztery bo
1 - biust
2 - uda [to tak na przyszłość]
3 - nos i zmarszczki o tak ! musisz sobie narobić zmarszczek to będziesz starsza
4 - czegokolwiek jeszcze byleby nieudana, może usta?
następnie musisz zacząć pracować lub przynajmniej udawać wiesz troche pracy rękami tu w ziemi jakiś ogródek tam obieranie ziemniaków - rączki szybko sie zniszczą będą wyglądały na starsze
najlepiej wysiłki stojące, żylaki sie szybko pojawią to znaczy szybciej niż normalnie ale na czasie ci przecież słońce zależy
coś jeszcze? hm... może troszke siwizny? nie wiem nie ma farb koloryzujących na siwo jeszcze to jakieś odrosty albo dużo nerwów to też pomaga, co do nerwów polecam jeszcze ciąże tak ze dwa trzy razy no wiesz rozstępy niewyspane noce, chociaż to zapóźno więc hm... aborcji specjalnie niepolecam więc nie wiem ciąża lepiej nie, proponuje jednak wstawać kilka razy w nocy pojawią ci się worki pod oczami, broń boże się nie wysypiać!
podsumowując 2 tygodniowa kuracja będziesz wyglądała na starszą
Powrót do góry
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 24 Lut, 2005 17:01   

Ja już niedługo bo w niedziele końce 12 wiosenek ale i tak zawsze mnie postarzają, mówią że ma 14, 15 lat a mnie to wkurza Twisted Evil

A co do Ciebie to nie ma się co martwić, jeszcze będziesz się cieszyć że jesteś taka młoda i mniejrozwinięta, mam koleżanka która jest za bardzo .,,rozwinięta'' i żartują sobie z jej piersi etc.

Dorotka Kwiat
Powrót do góry
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 24 Lut, 2005 17:49   

Może ubieraj się bardziej"dorosło", zmień fryzurę, zastosuj jakiś delikatny makijaż....chociaż na twoim miejscu cieszyłabym się,że wyglądam na młodszą, zobaczysz za pare lat bedziesz sie modlić,żeby ludzie myśleli,że jesteś młodsza niż naprawde Razz
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 24 Lut, 2005 18:44   

a ja propnuję zachowanie. pupa ci z tego, że będziesz sex-bobmą z wypchanym biustem rozmiar E, jak bedziesz sie zachowywala szczeniacko, a to i tak wyjdzie. Smile
poza tym za ok. 15 lat bedziesz chciala wygladac na mlodsza. Wink
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 24 Lut, 2005 18:50   

Gabrielen napisał/a:
a ja propnuję zachowanie. pupa ci z tego, że będziesz sex-bobmą z wypchanym biustem rozmiar E, jak bedziesz sie zachowywala szczeniacko, a to i tak wyjdzie. Smile

zależy jakiemu facetowi chce sie spodobać?Wink
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 25 Lut, 2005 08:02   

kradziejka napisał/a:
Gabrielen napisał/a:

zależy jakiemu facetowi chce sie spodobać?Wink

Przyjmuję, że chodziło o faceta, który poza wyzglądem zwraca uwagę na zachowanie Razz
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 25 Lut, 2005 09:57   

Zdarzają sie takie swinie ktore takie są :]
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu