no właśnie coś dla rzeźników jak ktos lubi czarny humor to zamieszczam pare kawałów
Facet czeka przed oddziałem położniczym by zobaczyć swego potomka, który właśnie miał przyjść na świat... Siedzi cały w nerwach, nagle drzwi otwierają się i wychodzi lekarz z niosąc dziecko. Podchodzi do faceta i już ma podać mu dziecko, gdy nagle upuszcza je na podłogę. Facet przerażony, lekarz szybko schyla się i podnosi dziecko z takim rozmachem, że uderza nim jeszcze o kaloryfer i parapet. Ojciec dziecka jest już biały z przerażenia a rozbawiony lekarz mówi: - Żartowałem! Zmarło przy porodzie...
Jasiu nie huśtaj tatusia... - Jasiu nie huśtaj tatusia... - Jasiu nie po to się tatuś powiesił, żebyś nim teraz huśtał!
Jaś skarży się mamie: - Mamo, bo dzieci się ze mnie śmieją i mówią, że jestem wampir - Nie płacz Jasiu tylko pij, bo barszczyk ci skrzepnie!!!
Jasio do mamy: - Mamo tata powiesił się w piwnicy!!! Przerażona kobieta biegnie do piwnicy, a tam nic nie ma - Prima aprilis, tata powiesił się na strychu
Mamo ja nie chce braciszka... - Mamo ja nie chce braciszka... - Jedz co ci dają!
Dzwoni Saddam do Busha: - Panie prezydencie, chciałbym złożyć kondolencje, to straszna tragedia, tylu ludzi, takie wspaniałe budynki... Chcę zapewnić, że nie mamy z tym nic wspólnego... - Jakie budynki? Jacy ludzie? - A która tam u was godzina? - Ósma. - Uoops... To ja zadzwonię za pół godziny.
Przychodzi baba do lekarza. Lekarz po zbadaniu baby orzeka: - Ma pani raka i pani dni są policzone. Baba na to: - Panie doktorze może pan coś mi przepisze. - Dobrze, niech pani okłada się błotem. - Panie doktorze, a czy to pomoże? - Nie, ale pani do ziemi się przyzwyczai.
Hans stoi nad przepascią, koło niego kolejka Żydów. Hans mówi do pierwszego w kolejce: - Ty ! Lewa noga w bok, prawa ręka do przodu, ....skaczesz !!!! - Żyd skoczył... Hans mówi do następnego: - Teraz Ty !. Obie ręce do góry, prawa noga do przodu, .......skaczesz !!!! I tak po kolei każdego w różnych konfiguracjach zmuszał do skakania w przepaść... Za moment przybiega Dietrich i krzyczy: - Hans, chodz szybko telefon do Ciebie !!! Hans na to: - Nie mogę, gram w tetris....!
przychodzi maly jasiu ze szkoly strasznie zdenerwowany -babciu wszyscy sie ze mnie w szkole smieja ze smierdze trupem.babciu, babciu....
Mamusiu, mogę ciasteczko? - Dobrze, ale umyj rączki. - Ale ja nie mam rączek! - Nie ma rączek, nie ma ciasteczek!!!
Zdziwiona pani pyta:
- Jasiu skad wziałeś ten aparat tlenowy ?
- Od dziadka.
- A co dziadek na to ?
- Zrobił yyy....
Idzie oślepiony Jurand ze Spychowa drogą. Widzą go jacyś ludzie i pytają:
- Gdzie cię tak urządzili Jurandzie?
Jurand, jako iż nie miał również języka, pokazuje w powietrzu znak krzyżaków. Na to ludzie:
- Nie gadaj! Na pogotowiu?!!!
Wchodzi facet po schodach i ciągnie za nóżkę dziecko. Głowa dziecka podskakuje na każdym stopniu schodów. Z góry schodzi sąsiadka faceta i widząc to mówi:
- Panie, co pan! Przecież dziecku spadnie czapeczka!
- Niech się pani nie martwi, przybiłem gwoździem.
- Tatusiu, dlaczego my tak późno przyszlismy do tego sklepu?
- Nie gadaj tyle, piłuj kłódkę...
- Tatusiu, daleko stąd do Szwecji?
- Nie gadaj tyle, tylko wiosłuj...
- Tatusiu, dlaczego babcia lata od drzewa do drzewa?
- Nie gadaj tyle, tylko podawaj granaty...
Synek po powrocie do domu woła od progu do mamy:
- Mamo, dostałem dziś szóstkę w szkole.
a na to mama:
- i co się cieszysz, i tak masz raka...
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 12 Lut, 2005 11:05
Hehehe swietne tylko nie podobałmi sie o Hansie i o Zydach.. moim zdaniem nie jest smieszny ale reszta super:) a i o WTC...
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 12 Lut, 2005 12:18
Mi się akurat najbardziej podobał ten o zydach, ale no wiadomo jak sie takie kawały non stop opowiada z nauczycielami to śmieszą bardziej
ja uwielbiam kawaly o zydach
noi ten z tym rakiem tez jest niezly, slyszalam juz danwo ale zaczepisty =] albo z czapeczką : > i z ciasteczkami był boski =D
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 13 Lut, 2005 14:32
Hehehee świetne Najlepsze z czapeczką,ciasteczkami i z tym zmarłym niemowlęciem <lol>
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 13 Lut, 2005 18:11
kabama napisał/a:
Wchodzi facet po schodach i ciągnie za nóżkę dziecko. Głowa dziecka podskakuje na każdym stopniu schodów. Z góry schodzi sąsiadka faceta i widząc to mówi:
- Panie, co pan! Przecież dziecku spadnie czapeczka!
- Niech się pani nie martwi, przybiłem gwoździem.
Jasiu, nie obgryzaj paznokci - krzyczy mama.
- Jasiu, powtarzam, nie obgryzaj paznokci!
- Jasiu, do cholery nie obgryzaj babci paznokci bo zamknę trumnę!
Wiecie jakie jest najszybsze zwierze na świecie?...
Kura pędząca przez etiopską wioskę.
List Jasia do rodziców z wakacji:
Tutaj jest pięknie, jestem bardzo zadowolony, dużo leżę i odpoczywam. Bądzcie spokojni i nie martwcie się o mnie.
P.S. Co to jest epidemia ?
Podchodzi człowiek do palącego się faceta i mówi:
- Przepraszam ma pan ognia ?
I faceta to pytanie zgasiło.
"Chcę umrzeć spokojnie, we śnie - tak jak mój dziadek, a nie wrzeszcząc z przerażenia tak jak jego pasażerowie."
- Tatusiu, dlaczego babcia się trzesie?
- Nie gadaj tyle, tylko zwiększaj napięcie!
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 19 Lut, 2005 11:20
kabama napisał/a:
- Tatusiu, dlaczego babcia się trzesie?
- Nie gadaj tyle, tylko zwiększaj napięcie!