A ja jestem przeciw Bo to nie moderatorowi pomagamy tylko danemu użytkownikowi (oj moderator też użytkownik ale nie o to mi chodzi... ), więc to on powinien rozdawać te punkty. Takto to przez moderatora jak przez jakiegoś pośrednika by się je dawało... bez sensu... Po co tak komplikować sprawę?
Ja myślę, ze na forum o muzyce najbardziej przydaje się Wierzbuśśś to co mam dawać punkty drugiemu modowi? Ale róbta co chceta =P mi to wisi. Na horrorze najlepiej się zachowywała Tav, a na grach Kamix no i wszstko na temat Tav nie ma, a Kamix też nie ma teraz czasu
a ja np. uważam odwrotnie do Nenar że to ona pomaga i widzicie to by bylo bez sensu
niech każdy przydziela punkty osobie, która pomogła włąśnie jemu
skąd kto ma wiedziec, że ktoś komus pomógł
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Ja jestem przeciw. Moderatorzy mogą mieć zupełnie inne zdanie niż jakiś użytkownik. Dla mnie np. nie pomógł nikt,kto powtórzył idealnie to, co forumowicze wypowiadajacy sie przed nim A takie osoby włąśnie otrzymują punty...Poza tym nie sądzę,aby moderatprzy mieli ochotę tracić czas aby każdą dobrą radę wynagradzac...Moik zdaniem użytkownicy wiedza najlepiej,kto im pomaga.
I zostają kwestie techniczne. Nie da się ustawić modułu "Pomógł mi" żeby tylko wybrane osoby dawały punkty. Nie można też zmienić żeby moderator (jeśli nie napisał tematu) dał komuś punkt.
Można było to robić gdy wcześniej były Złote Punkty. To działało na innej zasadzie. Każdy miał na swoim koncie punkty i zarabiał je nadal pisząc posty i nowe tematy. Gdy dawał komuś jakąś ilość punktów dla nigo tyle samo ubywało.
Teraz wydaje mi się, że to było lepsze. Nikt tak bezmyślnie nie szastał punktami ponieważ sam je tracił
Można kiedyś to przywrócić.
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc