Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pią 18 Lut, 2005 15:37 PunkyReggae Live
No ostatnimi czasy ja strasznie się zakręciłam z koncertami. Jeżdżę praktycznie na każdy na jaki mam ochote (te skąd ja na to pieniadze biore =/ takie pytanie, za neidługo zbankrutuje normalnie - -").
Więc Punk Reggae Live (znane pod nazwą PRP Punk Reggae Party) jest to trasa kocnertowa 3 zespołów. To jest Farben LehreAkuratHappysad. Trasa wygląda następująco:
19.02 Mikołów
20.02 Rzeszów
24.02 Łódź
25.02 Częstochowa
26.02 Kraków
27.02 Bielsko
03.03 Toruń
04.03 Koszalin
05.03 Szczecin
06.03 Gdynia
10.03 Białystok
11.03 Biała Podlaska
12.03 Lublin
13.03 Warszawa
18.03 Poznań
19.03 Wrocław
20.03 Katowice
W niektórych mastach wystąpi dodatkowy gość specjalny.
W Łodzi będzie to 'Cela nr3'; w Krakowie 'Zabili Mi Żółwia'; w Bielsku Białej 'Koniec Świata'(gdzie na 95% będę wraz z Nenar ^^);w Warszawie 'MIR'; we Wrocławiu 'Leniwiec'; w Katowicach (gdzie też najprawdopodobniej się wybiorę) 'Klinika'.
Bilety w przedsprzedarzy (możliwe zamówienie biletu telefonicznie w ramach przedsprzedarzy) 21 złotych, w dniu koncertu 25.
Bardzo przydatne informacje i mam nadzieję, że się wybiorę (wszystko zależy od tego czy znajdę jakąś osobę współtowarzyszącą lub kilka osób, z którymi mógłbym iść =])
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
Kradziejka no iwesz Bielsko wita =] zawsze mozesz się do BB zabrać no a więc jak poiwedziała Wierzba ja będę u siebie w mieście no i najprawdopobniej będę się bwić z Wierzbą z czego się very very cieszę
zawsze do usług słońca =]
NENAR!! i bedziesz też u mnie 20 marca zmuszam Cie :*
Dawaj Kradziejko do nas =] zawsze mile widziana =]
a po koncercie w domu też jakże [NIE]mile widziana:)
A po koncercie zrobię jajecznicę i zapraszam wszystkich na imprezke w stylu Amrerykańskim, gdzie wszyscy całują się po kontach, facetów załatwiać sobie samemu (bądź panienki)
i zapraszam wszystkich na imprezke w stylu Amrerykańskim
Boże nie!!!!! Widzisz a nie grzmisz!!!!!!
To już zaszło aż tak daleko... żeby imprezy na hamerykańską modłę robić... chyba sobie w łeb strzelę...
Elfka... zbłądziłaś, dziecko, zbłądziłaś... być skazanym na piekło w tak młodym wieku, to musi być straszne... =='
Wiem, odwala mi .
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 18 Lut, 2005 22:35
Himitsu ja się tylko nabijałam z bodajże pamietnika Księżniczki gdzie Mia marzyła o takiej imprezce =)
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 18 Lut, 2005 22:43
elfkaNenar napisał/a:
Himitsu ja się tylko nabijałam z bodajże pamietnika Księżniczki gdzie Mia marzyła o takiej imprezce =)
Aaaaa, no chyba że tak . To zwracam honor .
W każdym bądź razie, uważaj na przyszłość z takimi uwagami. Jest wielu ludzi o sercu słabszym niż moje, jeszcze by Cię kto posądził o nieumyślne spowodowanie śmierci .
Wysłany: Sob 19 Lut, 2005 14:14
Cytat:
gdzie wszyscy całują się po kontach, facetów załatwiać sobie samemu (bądź panienki)
ale tak i tak bedzie : > bwehehehe ^^ jeeee jajecznice =D zrobimy razem dziecko ^______^
i oczywiście 2 dni przed PRP nocujesz u mnie : > i bedemy jesc =D i pic, i sie dobrze bawić
a na koncerty zapraszam =]
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Wysłany: Pon 28 Lut, 2005 10:30
cóż moge powiedzieć
odbyło się już kilka koncertów, miałamz aszczyt uczestniczyć w jednym, w Bielsku (wczoraj wieczorem), u Nenar =].
Było.. bosko.., postaram sie cos dopisać potem teraz lece
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..