Mam pewien problem nic nie zmieniałam w zadnych ustawienaich nic a tu zmienia mi sie czcionka na niektorych stronach na dużo mneijszą ;(( niewiem dlaczego tak nagle sie zmieniła help me! ( Mam rozdzielczośc 1024&768 )
P.S
Sorki jak to jest w złym temacie ale nie wiedziałam gdzie to wstawic...
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 16 Lut, 2005 14:32
No nie wiem zbytnio jak zaradzić ale może poprostu na stronach coś pozmieniali i to nie jest tylko u Ciebie. Może poszperaj w Ustwieniach i coś tam znajdziesz odnoście czcionki ? Życze happy end-u
Czasami czcionka zmienia się jak przewija się stronę rolką w myszce i naciśnie w tym czasie klawisz "ctrl", jeżeli masz rolkę w myszy to spróbuj przytrzymać ctrl i zacznij kręcić rolką wtedy wielkość powinna się zmieniać.
_________________ "To smutne, że głupcy są tacy pewni siebie a ludzie rozsądni tacy pełni wątpliwości"
------------
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 16 Lut, 2005 16:59
Wchodzisz w Widok -> Rozmiar tekstu -> Średnia (zalecane możesz dać mniejszą, lub większą, jeśli chcesz )
Pozdrawiam.
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 16 Lut, 2005 21:10
No a ja jak zwykle na nic się nie przydaję Nic nie wiem o kompach choć mam 6 z infy Zadziwia mnie również wasza wiedza, u kogo mogę wziąść korki z infy na gg ?