więc tak
włączam sobie komputer wchodze na forum i...... nagle spadam z wrzaskiem z krzesła. Bożesz ty mój ten szablon jest straszny. Jestem zdecydowanie za tym aby go powrócić do pierwotnej postaci. Gdyby tak więcej ludu się zbuntowało to może by znowusz był ten piękny srebrno niebieski. Nie ukrywam że się do niego przyzwyczaiłam...
Pozdrawiam
Nie jest wcale taki zły... Tamten był lepszy, ale można się przyzwyczaić. Tylko ten ma jedną usterkę, nie ma tych gwiazdek tylko dwa napisy "stopnia forumowego"...
Hm...Szczerze mówiąc to spytałam się siostry co widzi w tym ekranie bo myslałam,że za dużo przed kompem siedziałąm i mam zwidy Nie wiem,które jest lepsze...Do tamtego się przyzwyczaiłąm a ten trochę drażni oczy No ale zobaczę,niech się wypowedzą inni .
kurde czy ja zawsze musze być inna hehehe a i dobrze
co do tego takiego brązowo kremowego no to to jeszcze da się znieść ale tamten różowy blech
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 12 Lut, 2005 21:53
No a więc mi się pokazuje standart, ale pewnie jak wejde w profil i troche pozmieniam to zobacze tamte koloryty =) zobaczymy, który najlepszy, bo mam nadzieje, ze ToJa zostawiła do wyboru kto jak woli.
widzę że temat jet już nieaktualny (mam taką nadzieję że taki pozostanie)
DZIĘKUJEMY!!!!!
nie ma to jak stary dobry niebiesko szry :* dla ToJi
Pozdrawiam
Mnie niestety też zemdliło Nie lubię różu. Kiedyś jeszcze się pobawię. Niestety musiałam to testować na żywym organiźmie i od razu widzieć zmiany. Radzę zaopatrzeć się w okularki (przyciemniane), bo może być źle z oczkami
He, he chyba prędzej zmienię kolory serwisu niż te draństwo. Jestem kompletną nogą w php i css.
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Nie na długo... Nie mam dziś już czasu się bawić a nie chcę zostawić rozbabranego. Królikami niestety będziecie chyba, że znajdę kogoś, kto to zrobi. Ja niestety zmiany wprowadzam metodą prób i błędów
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc