Albo tutaj jest podobna sytuacja: http://forum.dziecionline.pl/viewtopic.php?p=75430#75430 . Nie chcę kablować broń Boże (^^) ale punkt dany za...to,że "Amazonka pierwsza potraktowała ten temat na poważnie". Wcześniej dziewczyny pisały,że nie mają żadnych postanowień,gdyz i tak ich nie dotrzymają. A przecież ta funkcja nazywa się "Pomógł mi". Chyba,że ja mam jakieś zwidy?
Dorota, to nie chodzi o to żeby odbierać punkty. Tego chyba się nawet nie da zrobić ty nie jesteś niczemu winna. Zresztą ten co daje też. W końcu to nie zbrdnia. Ale to niesprawiedliwe w stosunku do ludzi, którzy naprawdę wiele pomagają.
Coś mi jednak się zdaje, że to będzie raczej zabawa i wyścig o punkty
Mróweczka tym razem prawie spadłam z krzesła ze śmiechu.
Sztona litości!
Za taki post: "a moje jest takie, ze przynajmniej raz dziennie wejde na te forum" ( chodzi o postanowienie) dajesz punkt?!
Sztona w czym Ci to pomogło? Czy jest tu jakaś rada? Czy ten post pomógł w czymkolwiek?
Mnie ten post cieszy. Ktoś pisze, że bedzie tu codziennie... To jest dla mnie powód do radości, ale żeby mi w czymś to pomogło?
No jak pisała mroweczka... Sama nazwa przycisku "Pomógł mi" coś mówi.
Może to nowość i z czasem to się zmieni. Na razie przy takim "dziwnym" przyznaniu punktu nie zostaje nic innego jak skasować post z punktem. To naprawdę niezły powód do śmiechu dla ludzi spoza forum. Nic dziwnego, że potem stado "czubasów" pokłada się ze śmiechu czytając takie "wyróżnione" posty.
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 13 Lut, 2005 14:02
dziewczyneczka napisał/a:
ToJa napisał/a:
. Coś mi się zdaje, że gdyby Do śmiechu nie było zablokowane to też by leciały punkty "Bo mnie rozśmieszył(a)"
W pewnym sensie można dać punkt ponieważ jeśli ktoś jest przygnębiony i przybity rozśmieszenie mu pomoże.
Ale porównajmy dwie sytuacje:
1. ktoś ma zły dzień i jakaś inna osoba pisząc kawał poprawi mi humor - dostaje punkt, że pomogła.
2. przykładowa 16 latka miesiączkuje od 6 lat i nagle wsio i okresu nie ma od 4 miesięcy. Ktoś pomaga i dostaje punkt.
Czy nie uważaz, że to nierówne?
Dziewczyneczka jeśli ktoś ma doła, to idzie do Trudnych pytań, albo pisze na forum Nastolatki...
Zły humor można mieć codziennie rano, bo trzeba iść do szkoły, zły humor masz, bo musisz iść do sklepu, wynieść śmiecie a masz ochotę w tym czasie siedzieć na forum
Niemal każdego dnia coś nas wkurza. Dla mnie wystarczy jak usiądę do kompa, poczytam, albo dadzą mi święty spokój.
Na prawdziwego doła nie pomoże przeczytanie kilku dowcipów...
_________________ Pijemy za lepszy czas
za każdy dzień, który w życiu trwa
za każde wspomnienie, co żyje w nas
niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
Heej !
Wiem, że każdy kto zakłada temat może osobie, która mu pomogła przyznać punkt, ale chciałabym ( to jest tylko moja propozycja ), aby każdy moderator w swoim dziale mógł przyznać danej osobie, która wykazała się czymś dać punkt. Co o tym sądzicie ?
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 17 Lut, 2005 19:24
Tak było by dobrze, ale skąd wiadomo czy ktoś jednak pomógł dla kogoś, trzeba by było gdzieś to napisać, ale też nie wkarzdym dziale jest mod, ale jestem ZA