Myśleę tak jak inni(ale chcę sie wypowiedzieć)- nie ma podpasek dla boy'ów szkoda co? Ale pomyś po ci były by?Nie sądzę ,ze są CI AŻ tak potrzebne...Ale jeśli tak bardzo chcesz to załóż sprubuj...Może wejdą? He he fajnie w nich byś wyglądał!! Nio i sobie jeszcze przeczytałm jakiś post chyba...Ćpunki>?< Jak ty je założysz?? o to jest pytanie!
k**** jak zrobia podpaski dla chlopakow to ja se odwale kulke w leb, czasem sie zastanawiam co ja tu jeszcze robie Zawsze przeciez mozna zostac gejem i nosic stanik, torebke ze szminka i blyszczykiem itp co za problem ? badz na czasie
Zadna znana firma nie podejmie sie robienia podpasek dla chlopakow, bo nie zamierza sie osmieszac
A po 2 po kiego facetowi podpaska?
o zesz [cenzura]......normalnie pytanqo z nieba.....chlopie jak ci to problem strawia to sobie walnij jakiegos durexa i bedzie hulało.............jak bedziesz mial "zmazy nocne " to trudno. ty nad tym nie zapanujesh...pozdro